No ciekawe kto je wygra??? Sejmiki, powiaty, urzedy itp itd
Na pewno całe to środowisko wymaga przewietrzenia. Macie jakieś propozycje na kandydatury?
Pan Jan Szostak na prezydenta. On wreszcie wziąłby wszystkich na smycz. Krótką smycz.
Powtórka z rozrywki? Pewnej grupie na pewno przypomniałyby się "złote czasy".
Tylko czekać na obietnice programy radnych z Miasta i Powiatu i Walka o stanowiska dla dobra Mieszkańców ;(
Gość 13:41 "ale to już było i nie wróci więcej". Dlaczego tak kurczowo trzymacie się tych, którzy byli i są na stołkach władzy? Gość z 12:54 ma rację, środowisko wymaga przewietrzenia. Starachowice dało szansę nowej osobie i dobrze na tym wyszło. Dlaczego w Ostrowcu ciągle "mieszamy w tym samym garczku"? Czy nie najwyższy czas coś zmienić?
No co zmienisz??? Masz jakies kandydatury ciekawe??? Ja znam taka osobe ale nie wiem czy bedzie kandydowal. Mowie o miescie Ostrowcu Sw.
To prawda,do wyborów obiecują pracę,poprawę bytu itp,a po wyborach praca dla swoich z góry dla wybranego człowieka już dobrana ,że nie warto nawet iść na rozmowę, bo to od picu rozmowa,poprawa dla swoich i ich samych itp.Może to się zmieni?
Jak będziemy chodzić na wybory to się zmieni a nie potem narzekać.
Chodzimy i nic się nie zmienia,a my wierzymy, wierzymy,wierzymy.
Bo wyciągamy króliki cały czas z jednego worka. Potrzebny jest inny, całkiem nowy worek.
Przed poprzednimi wyborami pisałem aby głosować na ludzi NIE powiązanych z żadną partią. Wybrać takich którzy jeszcze nie byli. To może wtedy by się coś zmieniło?
Panie Starosto zmień Pan to co złe w Powiecie a szczególnie p. Dyrektor ZSS To zagłosujemy jako rodzice za Pnem
Jeszcze chyba nie ma kandydatur?