Do 20:59 i ty, mając całe spektrum ośmiogwiazdkowego szamba skupionego wokół Tuska i Trzaskowskiego śmiesz pouczać przeciwników politycznych?
Do 7 32 nie było to pouczanie raczej wykazanie braków rozmówcy.czytaj że zrozumieniem
732 aż z ciekawości zajrzałam o co ten spór,nikt nie pouczał raczej wyjaśniał.Sorki ale w tej potyczce honorowo i po sportowemu 1:0 dla kogoś kto podpisał się pierogi
Ja lubię z pieca szczególnie jedzone w Toruniu
Stoimy przed historycznym momentem wyborem głowy państwa
Przykro tylko że ten urząd tak nisko cenimy i że prezydentem może zostać nieznany człowiek z nikąd,ciekawe skąd czerpał informacje do swojej książki ? Z doświadczenia ?człowiek obracający się w przestępczym środowisku może reprezentować nasz kraj
Słabe bardzo
Prince polo się odezwał he he he he
pisiory zawsze bojkotują dobre rzeczy,nawet jedzenie
6 54 6 55 Trochę historii dla niedouczonych Ruś Czerwona to państwo średniowieczne.Sa to dzisiejsze tereny Ukrainy.Oznacza to że pierogi ruskie to tak naprawdę pierogi ukraińskie.
Wsadziłam kij w mrowisko?
6 54 65 cd o pierogach
Były one b popularne we Lwowie,który przypominam należał przez pewien czas do Polski .Ukraińcy nazywali je PiEROGI POLSKIE.
W Kijowie pierogi zachwyciły biskupa J Odrowąża,przywiózł je do Polski.
5 54 6 55 cd n
Reasumując:pierogi mogą być ruskie, ukraińskie lub polskie
NIE MAJĄ JEDNAK z ROSJĄ
NIC WSPÓLNEGO
PS Pierogi przywędrowały z krajów azjatyckich
6 55 6 54 pytanie najważniejsze
Kto wstaje o tak nieludzkiej porze ?
Może to właśnie pora zaważyła na słabiutkiej treści twoich postów?
Miłego dnia
Nudzi ci się to się pobaw pierogiem swoim 10:18,10:21. Widać że twoje życie jest ubogie, bardzo ubogie i nudne.
1143 11 42
Tak jak myślałam trafił mi się malo inteligentny przeciwnik.Ubogie proszę pana / pani jest pańskie słownictwo i jak mniemam wiedzą też nie grzeszysz.Nic nie wiesz o moim życiu ,nie znasz mnie ale oceniasz.. typowe dla określonego rodzaju ludzi.Twierdzisz że moje życie jest nudne też zresztą bezpodstawnie .To że ktoś wie więcej od Ciebie nie świadczy o tym że jego życie jest ubogie i nudne.
Jedyne co ja mogę stwierdzić o Pani/Panu to to że wulgaryzmy są w użyciu na porządku dziennym.
Być może są tylko jeśli używa się cyberprzestrzeni anonimowo,można wtedy więcej ,prawda?Doszłam do wniosku że do pewnego poziomu nie warto się zniżać,nie mniej jednak to dzięki mnie powiększyła/łeś swoją wiedzę historyczną w temacie pochodzenia pierogów które większość Polaków lubi.Serdecznie pozdrawiam Wasza Impertynencje
Chyba twoje życie jest nudne bo siedzisz tu i oceniasz.
Przeczytałam co napisałeś w tym poście i ty naprawdę nie umiesz zdania sklecić .
10:09 ,10:14 chuj mnie to obchodzi:-) .