Marek Woch poparł nie tego kandydata, co trzeba – i co? I natychmiast „właściwe” media, jak na zamówienie, przygotowały „właściwe” artykuły, żeby tylko obrzydzić ludziom tego człowieka. Naprawdę ktoś jeszcze wierzy w jakieś brednie o wolnych i niezależnych mediach?
14 42 chcesz mieć obite lico na dżentelmeńskich zasadach od Muranskiego?
13:43 nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz
Towarzysz/towarzyszka to nazwa nadawana osobie należącej do TEJ SAMEJ grupy społecznej, partii politycznej lub firmy.
Dosłownie oznacza przyjaciela lub kolegę ale oznacza również SOJUSZNIKA .Termin ten może odnosić się do osoby która ma takie same przekonania lub wartości.
W kontekście politycznym oznacza członka partii .Użycie w polityce zostało zainspirowane rewolucją francuską po której stało się formą zwrotu między socjalistami a robotnikami.
Od rewolucji rosyjskiej kultura popularna na zachodzie często kojarzyła go(towarzyszą) z komunizmem.W ten sposób osoby należące do partii komunistycznej zwracają się do siebie.
Nie przypominam sobie żebyśmy byli w tej samej partii politycznej szczególnie komunistycznej lub mieli że sobą cokolwiek wspólnego.
Jeśli zaś chodzi o teorie dezinformacyjne to jak widać powyżej wynika z Twojego wpisu że nawet wyborcy pis nie są w stanie ich wyłapać i zrozumieć.Nie sprawdzają podawanych im informacji i ślepo wierzą że wybór ich kandydata coś zmieni w ich życiu codziennym.
Pozdrawiam i polecam troszkę się dokształcić,następnym razem dobrze sprawdź znaczenie słowa którym chcesz ,,walczyć,,
Kto mieczem wojuje od miecza ginie
I zamiatane w jak mówi dziecko mojej sąsiadki.
12:40 Kocham Cię, mniaaaaaaaaaaaaaaam.Pobierzemy razem? Proszę, błagam !
MĄDROŚĆ POLAKÓW JUŻ ZDECYDOWAŁA BY NA PREZYDENTA WYBRAĆ RAFAŁA!!!
Nie pi*rdol tylko pokaż te dezinformację trollu z 15:15
Z innych doniesień wynika, że Nawrocki jadł placki ziemniaczane z cukrem zamiast ze śmietaną. No ludzie!
18:05 to ja według ciebie troll z 15:15 i poraz kolejny albo problemy ze wzrokiem albo w politycznym ferworze popisywania się poprawną polszczyzną niedopatrzenie
Wyraźnie widać że godzina 15:17
Można sprawdzić,niestety.Takie małe niedopatrzenie ale przecież wyborco ze wskazaniem przypuszczam na p Nawrockiego masz jeszcze dużo przekleństw do wykorzystania przeciwko mnie.Nie ma to jak konwersacja na poziomie,szkoda tylko że zasób słow u mojego rozmówcy raczej nie za duży.Nie liczę na zdania podrzędnie złożone ale tylko jedno przekleństwo nie robi na mnie wrażenia.Moze gdyby neologizm jakiś się pojawił w tej wypowiedzi to tak.Zapowiada się mało merytoryczna potyczka słowna ,nie wnosząca nic .Potrafię też przekląć,niestety dla ciebie w kilku językach.Spokojnego wieczoru życzę, proponuję może poczytać coś aby powiększyć zasób słów i ukoić nerwy
19:22..PiS to Polacy ty ruskoniemiecka mendo
Patrzcie patrzcie..nawet ochrony policji nie ma..
https://www.tysol.pl/a141240-karol-nawrocki-w-katowicach-rece-precz-od-wegla
Tak mnie rozbawiło to przeklinanie że zapomniałam że po raz pisze się osobno,mój błąd wybacz.Tak tylko pisze bo i tak byś nie dostrzegł/ gła.
Liczę na szybką i konstruktywną odpowiedź,dobranoc