20:18, moja poprzednia odpowiedź poszła do weryfikacji i zapewne byś nie wiedział jak do niej dotrę, dlatego poświęcę ci jeszcze trochę czasu:) Gdzie ty swiatowy głąbie zauważyłeś jakiekolwiek kombinacje w kwestii mojego miejsca zamieszkania?:))) Przecież wytłumaczyłem jak krowie na rowie, jaśniej się nie da, a ty swiatowy, nie jesteś w stanie tego ogarnąć?:))) Zapytaj, jakie masz wątpliwości, postaram się pomóc upośledzonemu:)))) To co, masz jeszcze ochotę podyskutować o życiu w Gdańsku? Nie krępuj się, jako światowy głąb powinieneś mieć sporą wiedzę, chyba, że to miasto znasz tylko z tv, internetu, ewentualnie pocztówek jak ci ktoś przyśle:)))))
21:32, zapewne jesteś dumny, że Ostrowiec poszedł drogą Rosji i Białorusi:-)
Tak się nie rozpędzaj z tymi kibolami, bo obecny "płemieł" też był kibolem tego samego klubu:-))))
21:11.Między kibicami, a "kibolami" jest mentalna przepaść, ale ktoś taki, jak ty nie jest w stanie tego dostrzec, tak samo jak tego, że pan Premier Tusk, pewnie przy pomocy logopedy, skutecznie pozbył się defektu wymowy głoski "r", choć według mnie niepotrzebnie, bo żadna to wada.
21:36, propagandowe media i ich funkcjonariusze ci o tym nie powiedzą, ale " płemieł" również brał w bójkach kibiców, a nie tylko siedział na trybunach zajadając popcorn:-))) Swoją drogą, za logopedę zapłacił z własnych pieniędzy, czy tak jak za naukę języka angielskiego z publicznych, co podatnika kosztowało 109 tys?
22:08.Tak na marginesie, ty też mógłbyś iść do logopedy, bo się twojego bełkotu na sesjach RM nie daje słuchać:-)
Broniąc tuska bronicie zdrajce Polski. Nie róbcie tego. Konsekwencje będą opłakane.
22:41.Dla ciebie na pewno! Wezwanie dostaniesz w stosownym czasie.
Duche nie dopuści do wygranej Nawrockiego..zobaczycie
Tusk był szefem w Brukseli to nakładał kary na nasz kraj-to zdrajca i oszust. Te ,pisarzu z 22:45 obyś ty nie dostał wezwania , gdzie trzeba, bo to realne, łobuzie komunistyczny.
22:24 Bełkot nie fikaj, idź do logopedy. Masz dietę za friko to stać cię na to:-)