Świętokrzyskie ma rację i da przykład! Nie sprzedamy się Brukseli i Niemcom
18:43/ 18:59 no popatrz, w Gdańsku i Ostrowcu wiedzą kto jest kto a mimo to na tę samą polityczna mafie od 30 lat głosuja. Może czas to zmienic.
Trójmiasto jest kolebką polskiej mafii i Platformy Obywatelskiej.
To, że Trzaskowski zdobył zdecydowanie większośc głosów bandytów i wszelkiej maści przestepców w więzieniach jak również wyborców w Rosji i na Białorusi. No comments.
Tusk ma czelność oskarżać kogokolwiek o sprzedawanie Polski. Podczas gdy jego kandydat wnosił poprawki do unijnych dokumentów, które były przeciwko Polsce. Piramidalna hipokryzja.
Kolejny przykład wypowiedzi Tuska:
"- Prezydent Trzaskowski, prokuratura i sądy będą patrzeć nam na ręce - to fundamentalne - dodał."
Kto w to uwierzy, przecież to prezes i wiceprezes jednej partii! Mdło robi się od tych kłamstw.
20 44 hym napisałeś że trójmiasto jest kolebką polskiej mafii więc nie dziwinie skąd ma korzenie Nawrocki
20:59;
W latach 90-tych powstała mafia w Trójmieście na czele której stał Nikodem Skotarczak ps. Nikoś.
W 1990 roku powstała sfinansowana przez niemieckich polityków partia Kongres Liberalno-Demokratyczny (KLD) na czele którego stał Tusk, Merkel i Plażyński, przekształcony w 2000 roku na Platforme Obywatelska.
20:59, Nawrocki do trójmiejskiej mafi samorządowej jest za cienki.
Skoro twierdzisz że jest za cienki to czemu kaczyński wystawił takiego cienkiego bolka?
Bolek jest akurat zwolennikiem Przestępczej Organizacji, w końcu już kiedyś liczył głosy jeszcze raz z tuskiem.
Panowie, policzmy głosy.
https://www.youtube.com/watch?v=YrYqXqFZQWc - zakaz emisji kiedyś.
22 22 HEH cieniasie celowo napisałem bolek i wiedziałem że uderzysz w tą strunę to tylko świadczy że ty cienki bolek propaganda ci przewodniczy nic więcej i ją powielasz z Nowogrodzkiej zero samodzielnego myślenia jak twój minister zero
Jak to Kaczyński? Przeca on obywatelski :))))
Qrwa, dupiarz sfiksowal i już mu się podoba program konfederacji i jest w stanie się dogadać XDXD Ten świr, własne gówno by zjadł żeby tylko wygrać. W niedzielę chyba będzie ministrantem służącym do mszy. Totalny upadek tego przygłupa.
Czy dojdzie do krwawego konfliktu z Banderowcami w Polsce, gdy dojedzie ich jeszcze kilka milionów?
Teraz nawet PiS wchodzi w dupę konfederacji a wcześniej by ich zaorali gdyby mogli.
Wszyscy żebracy w kolejce do Mentzena.
Nawet żebrzące telewizje zmieniły ton wobec konfederacji
Czy Donald zachowuje się gburowato?
20:18, czego nie jesteś w stanie zrozumieć głąbie, zapytaj, postaram się pomóc upośledzonemu. Gdzie ty znalazłeś jakiekolwiek kombinacje w kwestii mojego zamieszkania?:))) Przecież wytłumaczyłem jak krowie na rowie, jaśniej się nie da, a ty jeszcze nie zrozumiałeś swiatowcu? :)))))) To co, chcesz podyskutować o życiu w Gdańsku, czy znasz je tylko z tv i internetu, ewentualnie pocztówek jak ci ktoś przyśle?:))) Śmiało, nie krępuj się swiatowcu:)))
20:18, światowy głąbie, moje 2 posty do ciebie, czekają na weryfikację, możesz je sobie przeczytać jak potrafisz:)))