08:11. No i co nas to obchodzi? Przypominam ci, że to jest forum Ostrowca, a jego mieszkańcy żadnego referendum nie przewidują. Źle się czujesz czy tonacy brzytwy się chwyta?
Brawo Zabrze!!! Ludzie zaczynają otwierać oczy, oby nie za późno. Wszyscy do wyborów przeciwko KO!
Dupiarz zaliczy prawdziwe KO. Kto choć trochę interesuje się boksem i innymi sportami walki, doskonale wie, co znaczy KO:-)))
09:00. A teraz, pisowska amebo napisz choć raz w życiu coś mądrego. Wiem, że to nierealne, ale tak sobie napisałem:-)
09:30
Wyraźny brak argumentów.
A o dupiarzu można pisać konkrety cały czas. Np. podpisanie deklaracji LGBT+ w Warszawie w 2019 roku. Czy tego chcecie dla całej Polski?
NIe ma na kogo głosować.Żaden się nie nadaje na prezydenta Polski.!!!
Mój sąsiad na płocie powiesił Nawrockiego wiedziałem że jest z nim coś nie tak ale do tego stopnia to nie sądziłam
W najblizsza niedziele ostateczne rozwiazanie kwestii pisowskiej
masz racje to farsa nie wybory..,ja nie chodzę od 50 lat j...c polityke
Odwołana? Została wykopana na zbity pysk, ponad 90% zagłosowało Za odwołaniem.
Kaczyński przyznał dlaczego wybrał Nawrockiego na kandydata PiS - jest wyższy od Trzaskowskiego i silniejszy.
Gdy wyjawił te kryteria wyboru aż ktoś zasłabł na sali.
09:30, przecież ty nic mądrego nie potrafisz zrozumieć, bo co jak co, ale najostrzejszą kredką w piórniku to ty nigdy nie byłeś:-))
Na bramce stoję i nikogo się nie boję?
Wielki Bu tu nie pomoże