Czas przegonić dziadków i babcie pozbawiając ich biernego prawa wyborczego. Osiągasz wiek emerytalny wnuczki i koty bawić, a nie zarządzać 40 mln państwem.
Taaa..młodych angażować,wzorce Hołownia trzaskowski hihi
Ale żeby ten niby patriota Nawrocki porzucił flagę to juź szczyt wszystkiego
Tymczasem drugi że to zdobyczna. Nie że mojej ojczyzny. Obaj nie wiele warci.
Jasne, że nieprawda. Tłumok nie douczył się języka polskiego i nie rozróżnia ‘zostawić’ (tu: na zwycięskim placu boju) od ‘porzucić’ tj. rzecz cisnąć w kąt.
Prawda was boli pisiorki porzucił flagę Nawrocki jak gangster beemke uciekając przed policją
W obu przypadkach postąpiłby karygodnie.
No tak, tak. Lepiej jest jawnie, świadomie i z premedytacją ‘na czekoladowo’ zakpić z godła Polski, albo non stop obwieszać się biało-czerwonymi gadżetami, à la serduszkami ‘przedrzeźniającymi’ flagę Polski, promieniującymi miłością, tak jak oni ją rozumieją.
10:56. Kolejny pierdolet Nawrockiego, zaraz po tym, że do żony mówi "puciunia". Kto mu doradza te debilne wytłumaczenia dla swojej niewiedzy, braku kompetencji i kolejnych kompromitacji?
Miałem głosować na Brauna ale w debacie Trzaskowski mnie przekonał.
@ 15:55..cieszę się że odezwał się w tobie "zew krwi"..tylko teraz trzeba dojść po genach z której strony: po Niemcach czy ruskich ? W czasie wojny czy już po ???
17:32 szykuj sie do woja leiej i niepier bzdur jedni byli a reszta co? jest rownouprawnienie czy nie? ale pójda wkrótce kwestia czasu...