Jezeli chodzi o wybory samorzadowe to mój glos bedzie miał RMM, a w parlamentarnych zaglosuje za tych co bronią polskiej racji stanu!!!
Prawdopodobnie chodzi o Radio MMaryja ;-) Prawidłowy akronim to chyba RRMMM, czyli jakby na to nie patrzeć to i tak wychodzi RRadio MMMaryja :D
Czyli rozdwojenie jaźni masz.
Nie wiem czy rozdwojenie jazni, ale wiem ze wole Żabkę od Biedronki ;)
21.58 ty to nie narod takze pakuj sie na Ukraine
Skoro jest tak dobrze to czemu brakuje węgla? A kto od 7 lat sprawuje władzę, mam wątpliwości kto tu jest niedorozwiniętych. ..
Ja i cała moja rodzina głosujemy na obecnie rządzących, ktorzy są gwarantami dobrobytu zwyklych Polaków.
I nic nie są w stanie zagmatwać zdrajcy z PO..wojna na Ukrainie odsłoniła układy mafijne. Brawo Polacy brawo Polska brawo PiS
Dawno w Polsce nie było dobrze jak teraz. Ludziom żyje się znacznie lepiej niż jeszcze 10 lat temu. To zasługa obecnych rządzących. Narzekają tylko kombinatorzy i oderwani od koryta.
Nie trzeba być przy korycie, trzeba mieć rozum i umiejętność posługiwania się nim.
By było lepiej żeby nie było milionowego a nawet miliardowego rozdawnictwa na telewizję TVP i kler i dla nierobów
Czyli powinien zostać TVN gościu 11:30, założony ze złodziejstwa SB-ecji i współpracowników postkomuny. Z pieniedzy wszystkich Polaków?
Największa afera FOZZ nigdy nie rozliczona, a bandyterka na wolności. Uczciwi ludzie, którzy odkryli afere i ujawniali zamordowani.
Mamy wybór - obecna opozycja -sprzedaż polski za grosze szwabom, bezrobocie .praca do 70 tki czy PIS i stabilnośc ,rozwój i pomoc państwa we wszystkich obszarach życia !!!!!!!
Przypominam ze kolanoracja z Pisem to Ukrainizacja ojczyzny. Bedzie trybunal