zniszczono w Ostrowcu Platformę. Schetyna, Gawłowski, Zalewski i Szaginian ze swoją grupą nieudaczników osłabiają PO a wzmacniają KWW. To jest widoczne i czytelne. Ale plany nie zawsze się w pełni realizują, to tylko tak sobie napisałem.
A to nie MICH zniszczył PO tworząc idiotyczną koalicję z pisem w powiecie ?
Z tego co wiem, kiedy Mich był przewodniczącym PO,to członków było grubo ponad setka i byli to ludzie aktywnie działający. A teraz gdzie jest pan przewodniczący Szaginian i jego ludzie?
Jaki przewodniczący z tego Szaginiana, skoro sprowadza PO na dno?
Kukiz 15. Lepiej tak robić aby nie było problemów, to nie trzeba będzie ich rozwiązywać. :)
Oj,koryto kusi,kusi.
w firmie kto działa na jej szkodę ponosi odpowiedzialność karną a jaką karę poniesie przewodniczący partii ?
J G ,, A R ,, Ł D ,,I reszta ---- NIECH ZOSTANĄ JAK NAJDŁUŻEJ ----
Wczoraj w Radio Ostrowiec słyszę jak Pani Radna Rogalińska wypowiada się po zatwierdzeniu budżetu Powiatu za 2017 rok w temacie złego zarządzania szpitalem. Mówi, iż jest to największy zakład pracy w powiecie, bo zatrudnia ponad 800 osób.
Gratuluje takiej wiedzy na tematy gospodarcze.
Otóż myli się Pani Radna Powiatu. Największym zakładem pracy w Powiecie zawsze była, jest i mam nadzieję, że będzie Celsa Huta Ostrowiec, która zatrudnia powyżej 1300 osób. Do tej liczby dochodzą firmy outsourcingowe co daje ok. 2000 pracowników.
To niedopuszczalne, aby samorządowiec nie posiadał tak podstawowej wiedzy.
ale jej chodziło o to, ze Szpital podlega pod starostę. Celsa jest prywatna. Słuchanie ze zrozumieniem się kłania.
Tak to jest, jak się przeskoczy sama siebie, czyli przerost formy nad wiedza i treścią. Trafiło się ......kurze ziarno i megalomania roznosi. A w środku jak było tak i jest pusto! Żałosne.
Przecież dobrze powiedziała Pani Radna !!! Największy Powiatowy zakład pracy!
Nie wiem czego obrażacie tą Panią??? Żałosne !!!!