Nagonka się zaczela.
Kto sie reklamuje najbardziej?
Czyje banery, reklamy rzucaja Wam sie w oczy?
Bo przyznam szczerze ze wydaje mi sie ze pare kadencji w tył, ludzie bardziej sie promowali. A dzisiaj to nawet nie wiadomo kto startuje..
jak Wy myslicie?
Widze, wszyscy chyba czuja to co i ja ze zero komentarzy..
Poczekaj chwilę zaraz zobaczysz .... te same twarze...
Może lepiej zadać pytanie czy są jakies nowe osoby?
Wlsnie ja nie widze zadnych tych samych twarzy..
Przewiduję, że w ostatnim dniu przed ciszą wyborczą ruszy fala gazetowo-ulotkowych oszczerstw, kłamstw i pomówień. Nikt nie da rady ani się obronić, ani odwołać. Nawet sąd w trybie wyborczym nic nie zmieni. Nadchodzi takie polskie piekiełko.
Podobizny Radnych jakieś czarno białe na plakatach Komitetu..... To niby że czarno na białym. że uczciwość a nie kolorowe piórka ;)
Nie widzisz tych samych twarzy? oj do okulisty natychmiast....
Niektórzy pozmieniali barwy i przekonania.
Ja głosuję na Kukiz15, czy się dostaną czy nie, ale będe miał czyste sumienie.
Na Kolonii Robotniczej już dużo plakatów wyborczych wisi
Zapraszamy na spotkanie z Pawłem Kukizem 27 września 2018 roku (czwartek) o godzinie 18.30 w restauracji Regasa.
Głosujmy na kandydatów, którzy są na dalszych miejscach. Nie głosujmy na 1-dynki :) Mniej będziemy narzekać jutro :)
Mi się rzucił w oczy tylko jeden plakat, bo tylko jeden widziałem. Mianowicie - nie podam nazwiska, bo nie pamiętam, ale typ na plakacie jest niebieski i to kontrastuje z resztą plakatu w bardzo zabawny kosmiczny sposób. Gratuluję drukarni tego designu, brawo! wygląda to uroczo.
A ja już słyszałam nawalankę pewnego komitetu na pewną partię , oczywiście było to bez sensu bo żadnych konkretów błąd bla