Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wybory 2014 - zostaję w domu

Ilość postów: 184 | Odsłon: 14169 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wybory 2014 - zostaję w domu”.
            • Odp.: Wybory 2014 - o których piszecie ?

na razie jedynym lamentującym jesteś ty.

więc po co to napinanie ?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 163

Odp.: Wybory 2014 - o których piszecie ?

Niby na osoby, nie na partie, lecz jak ktoś startuje z PIS, to jest dla mnie skreślony na wstępie, bo to chyba logiczne, że skoro wstępuje do tej partii to zgadza się z jej prezesem i chce budować Polskę na wzór światopoglądu PIS'u. Inaczej po co działał by w tej partii?

Gość_xs
              Zgłoś
              Odpowiedz

Niby na osoby, nie na partie, lecz jak ktoś startuje z PO, to jest dla mnie skreślony na wstępie, bo to chyba logiczne, że skoro wstępuje do tej partii to zgadza się z jej wodzem i chce budować Polskę na wzór światopoglądu PO. Inaczej po co działał by w tej partii?

Gość_sx
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 175

Odp.: Wybory 2014 - o których piszecie ?

XS a dla mnie skreślony na wstępie jest ten, kto startuje z PO, SLD, TR . Dlatego zagłosuję na PIS. Twoja wypowiedź świadczy zaś o jednym, masz fobię na punkcie Kaczyńskiego. Powinieneś to leczyć, może od pismena się zaraziłeś? ;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

a ja zaglosuje na Palikota i co mi zrobicie

zgaga
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja też, a konkretnie na Hartmana. Palikot mnie bardzo zawiódł, ale jakby się zagłębić to mają ciekawy plan gospodarczy dla małych i średnich przedsiębiorstw. No i jest tam trochę wartościowych posłów. Szkoda tylko,że w TV mówią na okrągło o kościele i marihuanie...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

masz coś nie równo pod sufitem jeśli głosujesz na hartmana chyba że robisz to dla jaj.

Gość_123
                Zgłoś
                Odpowiedz

Bardzo mądry człowiek, nie wiem w czym problem

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 159

Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

Większość zostanie w domu i znów wygra Platforma ... ludzie opamiętajcie się !!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

Najblizsze wybory sa do Parlamentu Europejskiego, gdzie trzeba wybierac ludzi konkretnie dzialajacych a nie wdowy, wdowki i Rysiow

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

W piątek w programie "Piaskiem po oczach" wystąpiła Barbara Nowacka - córka Izabeli Jarugi Nowackiej. Bardzo mądra i piękna dziewczyna. Sama przyjemność oglądać taki wywiad. Nieprawdopodobnie rozsądna i wyważona w poglądach osoba, duży talent i potencjał polityczny w partii Palikota.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do gościa 10:24 wcale się nie mylę. Zrozum wreszcie bo to Ty nasłuchasz się wodzów i telewizji, że nie idąc na wybory głosuję. Zrozum jak nie idę to nie głosuję przecież to proste!!! nie dorabiajcie ideologii. Jeśli PO wygralo o 12% to i tak z tych co pozostali w domach znów 12% więcej odda głos np. na PO

Ja nie głosuję i mogę narzekać, gdyż nie chcę w ogóle samorządów i pseudo rządzących. Jeśli dacie spokój społeczeństwu my poradzimy sobie sami bez niczyjej pomocy. A was Partyjniaków nie chcemy!!! Może i jestem ignorantem ale chociaż staram się myśleć samodzielnie a nie jak wódz mojej partii.

Gość_olo
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 172

pismen, nieważne, żeby byli - jak to piszesz - "konkretnie działający"

ważne tylko, aby byli nasi i wierni wodzowi

Gość_ORMO
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 173

Rozumiem, że celebryci i odpady sejmowe, których wystawiła PO są konkretnie działającymi ludźmi? Hmm.... Bardzo mnie ubawiłeś pismen. Wiesz, ja wolę zagłosować już na tą wdowę i właśnie tak zrobię.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Na ktora wdowe bo masz dwie do wyboru. Obie cie prosto do raju zaprowadza.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie wiem na którą i w zasadzie jest mi to obojętne. Ważne, aby reprezentowała mój światopogląd w PE. Idę na wybory i głosuję na PIS! Na jesieni zrobię tak samo, w przyszłym roku też. Mam dosyć oglądania głupiego uśmieszku Tuska.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A która z tych wdów zna się na dyplomacji? Jakie znają języki? Jak dobrze znają struktury i zasady funkcjonowania UE? Myślcie szerzej, a nie tylko jaki kto ma pogląd na aborcje i kto w Boga wierzy...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    17 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    FHU MALPOL Halina Michalec
    Branża: Nieruchomości
    Dodaj firmę