Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wybory 2014 - zostaję w domu

Ilość postów: 184 | Odsłon: 14169 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wybory 2014 - zostaję w domu”.
            • Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

Mylisz się, ostatnio nie głosowałem bo nie byłem na wyborach i to był błąd. Wydłużono mi lata pracy, nawet nie pytając o zdanie. Teraz pójdę i zagłosuję na PIS.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja nie rozumiem po co ta walka pis-po? Przecież wszystkie te partie, które są teraz w rządzie to partie socjalistyczne, wiec oczywiste jest że na kogo byś nie zagłosował, będzie tylko gorzej.

Gość_dddddd
                Zgłoś
                Odpowiedz

Na KNP i tak nie zagłosujemy, nie martw się więc naszą wojną.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 119

Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

pis to komunisci nie socjalisci

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Również zagłosuję na PiS.A szczekacze niech skomlają dalej.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 135

Pismen, nie rozśmieszaj mnie. Ja również dołączam w tym roku do grona tych, którzy zagłosują na PIS!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 121

Pismeni inne gryzipiórki

Zwolennicy TOS,PO,SLD,PSL - oto dla Was odpowiedz

{"Do "Pismenów " i innych gryzipiórków skłócających nas. Pozwalam sobie wyjaśnić pozycję pana "Pismena" w naszym życiu społecznym i na forach internetowych.

Wklejam to co napisałem o tym Panu:

["Panie"Pismen"nie wycieraj pan sobie moją osobą mordy. To że jesteś pan na łancuszku Starostwa i U.M,kążdy internauta zauważa.

Problem z panem jest taki,że żyjesz pan dzięki temu i innych forach.

Ja choć żyje z MOPS nie jestem zoobowiązany obligatoryjnie odpowiadać,na wszystkie posty: wszędzie pana pełno.

Czy realne jest tyle czasu spędzić przed komputerem,co pan-jest Was kilku Pismenów Spróbowałem wczorajszy dzień spędzić przy komputerze, efekt do południa dziś chodziłem jak oszołomiony.Sam pan sobie zaprzeczasz : w jednych postach jesteś pan zwolennikiem SLD, PO,TOS,w drugim zwolennikiem wolnej gospodarki,w innych obroncą urzędow Starostwa,UM.

Wszyscy oprócz Solidarności, PiS,KNP są do przełkniecia przez pana.

Kościół dla Ciebie to dla Ciebie zło,którą chrześcijanie zwalczają święconą wodą

Ja ją też stosuje aby odpędzić diabłow,być może takich jak TY.

Najbardziej Cię boli sprawa Smoleńska,wręcz piane toczysz na wypowiedzi Macierewicza, Kaczyńskiego-ich prawo wierzyć w teorię spiskową Tuska ,Ruskich walczysz z nimi jak Don Kichot z wiatrakami.,a to ich niezbywalne prawo.

Z wiarą nikt nie wygrał.!!!!!!!!!Można mieć poglądy odmienne np ateistyczne,ale Ty przekraczasz już próg . W Tobie jest nienawiść ,do ludzi.Walcz uczciwie ,komunizm się skończył,koniec mordowania ludzi współobywateli o innych poglądach.

Boże chroń współobywateli przed ludźmi typu Pismenów,bo jest ich wielu."]

Najgorzej mają osoby takie jak ja lub zawiedzone TOS-em, PO,SLD,PSL. Na kogo głosowac,tu mam problem na SLD nie całe zycie poświęciłem w walce z przewodnią siła PZPR,dziś byli zdrajcy nie odcieli się od korzeni PZPR-kierownictwo to ISekretarz PZPR Miller. Ruch Palikota działacz skrajnej prawicy (OZON),póżniej chadek( chrześcijanski demokrata),liberał Ruch Palikota,teraz lewicowiec "Twój Ruch" ,następnie do wyboru następny gracz polityczny pan TUSK wczoraj liberał KLD(kongres Liberalno Demokratyczny) kiedyś być może nie wiedział co to jest liberalizm,bo raptownie zmienił orientację polityczną z liberała z dnia na dzien stał się chadekiem (marzyło mu się obcinanie inaczej kochającym,zamykanie kiboli ,walka z dopalaczami) wszystko na pokaz lider najbardziej dziś znienawidzonej parti PO, PSL-wieczna partiapartia do koryta, bezideowa taki mamy przegląd parti u wladzy w Ostrowcu i Polsce powiedzcie na kogo głosować aby nie być zdrajcom swoich ideałow Dziś stojmy przed takimi wyborami. Stwórzmy siłe do wyborów samorządowych,przecież w działalności społecznej nie liczy się światopogląd!!!!!!!!

Działajmy dla dobra nasze społeczności."}

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 134

No to po wczorajszym chyba już wielu przekonało się, że na wybory trzeba się wybrać.

Kaczyński z Maciarewiczem się przypomnieli i sondaże się zmieniły, PO zostawia w tyle PIS, Korwin w sejmie.

Dziękujemy, za przypomnienie spotami wyborczymi z trumnami, jak robicie politykę, dziękujemy za szereg teorii spiskowych, dowodów na parówkach, zapałkach i puszkach.

Mam nadzieję, że ludzie szybko nie zapomną tego waszego cyrku.

Pamiętam, jak ktoś śpiewał piosenkę "po trupach do celu" chyba teraz nie ma wątpliwości co do prawidłowości słów...

Gość_xs
        Zgłoś
        Odpowiedz

Xs, sondażami się nie martw. Ja zdania nie zmieniam i będę głosował na PIS! Twoje strachy na lachy nie robią na nikim wrażenia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tak głosując sam o sobie wydajesz świadectwo

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Świadectwo o sobie to wydajesz Ty gościu 06:56 takimi komentarzami. Każdy ma prawo głosować tak, jak uważa. Na tym polega demokracja!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    17 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    FHU MALPOL Halina Michalec
    Branża: Nieruchomości
    Dodaj firmę