Taka etyczna ta reszta partii, tylko ten PIS taki obciach.
Mówmy o samorządzie Ostrowca i powiatu, tu potrzebne są zdecydowane zmiany i one zależą od nas
Dlaczego należy iść na wybory samorządowe.
Pięknie to ujął wykluczony.
{"Odrzucam tych co,się przyczynili do tego stanu w jakim jest miasto i powiat.
We władzach miasta, powiatu byli tylko postkomuniści oprocz lat 1990-1995r wtedy atakowałem ,tych co rządzili Solidarnośc za rozpieprzenie PSS.
Nigdy nie byłem koniunktuaralny ,to mnie w 1993r wykluczyła Solidarnośc,dziś po 20 latach nieobecności widzę co zrobili postkomuniści,dla tego wrog mojego wroga jest przyjacielem sprawy.
Dzięki takiemu postępowaniu zniszczyliśmy jako naród "KOMUNIZM"}
A jak będzie w wyborach samorządowych ,czy znów będziemy sobie skakać do gardła.
Dlatego właśnie pójdę i zagłosuję przeciwko obecnej władzy!
Do gościa z 14:13. Poruszyłeś bardzo istotny aspekt całej kampanii przedwyborczej - MĄDROŚĆ I ROZWAGA. Jak to mówi przysłowie " gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta". Tym trzecim z pewnością jest obecny układ, który ma opanowane metody walki. Nie pozwólmy się sprowokować, zrezygnować z rywalizacji, skłócić się czy zastraszyć.
Nie siedzieć w domach,należy iść na wybory,to będzie NASZA PRZYSZŁOŚĆ-))
Do "Pismenów " i innych gryzipiórków skłócających nas. Pozwalam sobie wyjaśnić pozycję pana "Pismena" w naszym życiu społecznym i na forach internetowych.
Wklejam to co napisałem o tym Panu:
["Panie"Pismen"nie wycieraj pan sobie moją osobą mordy. To że jesteś pan na łancuszku Starostwa i U.M,kążdy internauta zauważa.
Problem z panem jest taki,że żyjesz pan dzięki temu i innych forach.
Ja choć żyje z MOPS nie jestem zoobowiązany obligatoryjnie odpowiadać,na wszystkie posty: wszędzie pana pełno.
Czy realne jest tyle czasu spędzić przed komputerem,co pan-jest Was kilku Pismenów Spróbowałem wczorajszy dzień spędzić przy komputerze, efekt do południa dziś chodziłem jak oszołomiony.Sam pan sobie zaprzeczasz : w jednych postach jesteś pan zwolennikiem SLD, PO,TOS,w drugim zwolennikiem wolnej gospodarki,w innych obroncą urzędow Starostwa,UM.
Wszyscy oprócz Solidarności, PiS,KNP są do przełkniecia przez pana.
Kościół dla Ciebie to dla Ciebie zło,którą chrześcijanie zwalczają święconą wodą
Ja ją też stosuje aby odpędzić diabłow,być może takich jak TY.
Najbardziej Cię boli sprawa Smoleńska,wręcz piane toczysz na wypowiedzi Macierewicza, Kaczyńskiego-ich prawo wierzyć w teorię spiskową Tuska ,Ruskich walczysz z nimi jak Don Kichot z wiatrakami.,a to ich niezbywalne prawo.
Z wiarą nikt nie wygrał.!!!!!!!!!Można mieć poglądy odmienne np ateistyczne,ale Ty przekraczasz już próg . W Tobie jest nienawiść ,do ludzi.Walcz uczciwie ,komunizm się skończył,koniec mordowania ludzi współobywateli o innych poglądach.
Boże chroń współobywateli przed ludźmi typu Pismenów,bo jest ich wielu."]
Najgorzej mają osoby takie jak ja lub zawiedzone TOS-em, PO,SLD,PSL. Na kogo głosowac,tu mam problem na SLD nie całe zycie poświęciłem w walce z przewodnią siła PZPR,dziś byli zdrajcy nie odcieli się od korzeni PZPR-kierownictwo to ISekretarz PZPR Miller. Ruch Palikota działacz skrajnej prawicy (OZON),póżniej chadek( chrześcijanski demokrata),liberał Ruch Palikota,teraz lewicowiec "Twój Ruch" ,następnie do wyboru następny gracz polityczny pan TUSK wczoraj liberał KLD(kongres Liberalno Demokratyczny) kiedyś być może nie wiedział co to jest liberalizm,bo raptownie zmienił orientację polityczną z liberała z dnia na dzien stał się chadekiem (marzyło mu się obcinanie inaczej kochającym,zamykanie kiboli ,walka z dopalaczami) wszystko na pokaz lider najbardziej dziś znienawidzonej parti PO, PSL-wieczna partia do koryta, bezideowa taki mamy przegląd parti u wladzy w Ostrowcu i Polsce powiedzcie na kogo głosować aby nie być zdrajcom swoich ideałow Dziś stojmy przed takimi wyborami. Stwórzmy siłe do wyborów samorządowych,przecież w działalności społecznej nie liczy się światopogląd!!!!!!!!
Działajmy dla dobra nasze społeczności.
ej wykluczony a gdzie w twoich wywodach stołeczkowy PIS?DAM PRZYKŁAD DUDA
Widzisz ja w moich wywodach dlaczego nie wymieniłem PiS,bo postępuje zgodnie z Credo jakie całe życie używałem " Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" po co mam antaganizować się z PiS,to nie ma sensu.
PiS nie rządzi w Ostrowcu jest opozycją dla rządzących.
Ja robol najniższa warstwa społeczna,były działacz Solidarności wykluczony z niej w 1993roku za PSS.
Po to aby rozbić istniejący układ zła w Ostrowcu zapraszam do zorganizowania się aby przępędzić zło,kumoterstwo,kliki postkomunistyczne z TOS,PO,SLD.
Jakbyś się interesował moimi komentarzami;to znalazłbyś wiele wpisów krytycznych do PiS a problem pana Dudy Ci wyjaśniam ,to ja jego stworzyłem jako działacza Solidarności ,bo uważałem w tym czasie przemian że my byli działacze Solidarności powinni pojść do lamusa.Dlaczego bo my nie byliśmy dostosowani do takich przemian-umieliśmy pięknie walczyć z komunizmem.
Ta walka tak nam weszła w krew,że w wolnej Polsce sami żesmy się zniszczyli-oddając władzę na tyle lat postkomunistom a efekty ich rządow odczuwamy do dziś.
Brawo wykluczony, dlatego postkomuna rządzi, ponieważ jej wrogowie się kłócili. Musimy być razem, wtedy wygramy
"J. Kaczyński: Małgorzata Gosiewska kontynuuje dzieło Lecha
Prezes PiS Jarosław Kaczyński komplementuje posłankę Małgorzatę Gosiewską (PiS) - pierwszą żonę śp. Przemysława Gosiewskiego - tuż przed jej startem w wyborach do Parlamentu Europejskiego. Tego jak ją poznał - do końca nie pamięta. Wcześniej posłankę M. Gosiewską ostro krytykowała rodzina jej byłego męża, chwaląc z kolei senator Beatę Gosiewską (też kandyduje) - wdowę po nieżyjącym wicepremierze."
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/j-kaczynski-malgorzata-gosiewska-kontynuuje-dzielo-lecha/3t2fh
Czy takich ludzi chcemy w Parlamencie Europejskim? Ciekawe jakie ma kwalifikacje do tego, aby być europosłem, czy zna komunikatywnie angielski - to chyba podstawa. Z tego co widziałem udało jej się skończyć ogólniak, dalszej kariery naukowej bynajmniej ja nie widzę.
Jedna i druga żona Gosiewskiego chce startować do PE, kłócą się między sobą, spory o dzieci... eh... to jest cały PIS Piszą tutaj ludzie o światopoglądzie PIS, że to katolickie wartości - proszę bardzo macie swoich kandydatów.
No ale 30tys na miesiąc za bysie europosłem...
PIS obciach w kraju, obciach za granicą!
- Jak to możliwe, że dowódca wojsk powietrznych kraju gen. Błasik, pilot i żołnierz czynnej służby, od czterech lat jest podejrzewany przez PiS, że złożył fałszywy meldunek, mówiąc prezydentowi Kaczyńskiemu: samolot jest bezpieczny i gotowy do startu - pyta Stanisław Tym
wiecie co ?
miałem zostać w domu i nie iść na wybory.
ale czytając te bajdurzenia partyjnych klakierów Jedynie Słusznej Partii - muszę iść i zagłosować.
Na PIS.
Dość już tej propagandy sukcesu klakierków
Myślę, że ściemniasz, z tym, że miałeś nie iść...
No ale jak się nawróciłeś, to gratuluję, ja jestem za tym nawet, aby kary wprowadzić, za nie głosowanie tak jak to jest w Australii.
Chcą ludzie demokracji, to niech spełniają swój obowiązek i idą na wybory!
Młodzi ludzie nie chodzą i przez to ks. Oko herezje w sejmie wygłasza, Maciarewicz z Kaczyńskim coraz to bujniej fantazjują o smoleńsku... Cyrk.
coraz bardziej mnie wkurzają te prowokacyjne informacje naszych telewizji TV, TVN oraz Polsat o Smoleńsku o zagrożeniu PIS-em, o jedynej słusznej i najlepiej wywiązującej się władzy PO i takie tam. Przestałem na ich zaczepki reagować, najgorsze że wykorzystują w ten sposób naiwność wielu osób. A najśmieszniejsze są ciągle zmieniające się poparcia w badaniach "tzw na zlecenie" - jak nami manipulują. Ja tez zaczynam się coraz bardzie przekonywać o słuszności pójścia na wybory i oddać głos PRZECIW tym wszystkim którzy są obecnie posłami (radnymi). Przecież jak nie pójdziemy to dalej będą rządzić i nic się nie zmieni A O TO IM SIĘ ROZCHODZI. Chcą nas po prosu ogłupić - NIE DAJMY SIĘ i pokażmy że mamy coś do powiedzenia. W poprzednich wyborach dzięki takiej internetowej akcji dostał się do parlamentu Palikot (który de facto oszukał swoich wyborców) dlatego musimy się zmobilizować i nie dać się dalej oszukiwać tym wszystkim obeznie panującym
Nie daj się i nie wierz we wszystkie w co wierzysz. W zamachy, wybuchy, księże gadania, cuda na kiwnięcie palcem po zmianie władzy, itp.
Rozejrzyj się i głosuj na najlepszych.
Jaką naiwność? Ja nie oglądam telewizji, sama wyciągam wnioski. Wystarczy posłuchać tego, co mówi Kaczyński, Hofman, czy Macierewicz. Ich zachowanie wystarczająco mnie przeraża, nie potrzebuję medialnej manipulacji. Jeżeli tacy ludzie mieliby rządzić Polską, to po stokroć wolę Platformę... Ale najlepiej by było gdyby obie te partie zniknęły...