Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wybory 2014 - zostaję w domu

Ilość postów: 184 | Odsłon: 14169 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Wybory 2014 - zostaję w domu”.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

Śmieszny jesteś mam prawo do krytykowania Twoich jak i innych wypowiedzi i będę to robił dalej.

Trzeba ludziom przypominać czym jest PIS i czym się kończy nie chodzenie na wybory. Ludzie mają krótka pamięć i możemy szybko skończyć w kaczolandzie. Także przypominanie i zachęcanie do głosowania w ten sposób, aby ludzie z PIS nie stanowili dużej części na wyborach jest jak najbardziej na miejscu i przynosi świetne rezultaty, bo większość osób trzeba jednak zachęcić, aby poszła na wybory, a najlepiej robić to pokazując czym może się skończyć olewanie przez nich tego tematu.

Populistyczne hasła Kaczyńskiego o znalezieniu biliona złotych, dodatkowemu podatkowi dla marketów, są tylko dla ludzi mało rozumnych, którzy nie wiedzą czym takie głupoty się kończą.

Myśli chłopak, że kolejna danina od marketów dobrze wpłynie na gospodarkę, bo będzie więcej pieniędzy od nich wyciągnie - proste i jasne. Lecz tylko dla tych co nie potrafią spojrzeć troszkę dalej. Opodatkowanie to wpłynie na tych co mają najmniej oczywiście, nie na markety, one sobie poradzą podnosząc delikatnie cenę. Także tym ruchem prezes pozbawi pieniędzy najbiedniejszych.

Ot i całe proste myślenie prezesa. To plus smoleńsk jego manie i histerie + Maciarewicz. Rozwalili by kraj bardzo szybko.

Gdyby nie Radyjko z Torunia, które już się ostatnio na niego obraziło, za brak kandydatów swoich do PE, to prezesik byłby kaput, ale trzyma się mocno, bo największy elektorat zapewnia mu Rydzyk, który pranie mózgu osób starszych robi już od samego rana, jak sprzedawcy na pokazach, na które przychodzić mogą tylko dziadki - wiadomo dla czego - najbardziej podatna grupa na manipulację. Wykorzystanie starszych osób jest najbardziej podłe z tego wszystkiego.

Gość_xs
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Wybory 2014 - zostaję w domu

Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie chodziło o krytykowanie wypowiedzi tylko poglądów. Jeżeli chcę zagłosować na PIS bo według mnie i moich poglądów jest to słuszne to Tobie nic do tego! Śmieszny to jesteś Ty z tym swoim straszeniem ludzi PIS'em. Twoje wypowiedzi emanują złośliwością i zacietrzewieniem. Co to znaczy "kaczoland"? Kto Cię upoważnił do ośmieszania ludzi? Może pochwalisz się swoim nazwiskiem a my wymyślimy Ci na jej podstawie adekwatny nick? Twoje wypowiedzi pozbawione są logiki, przepełnione są za to jadem i niechęcią do partii, której nie lubisz. W tym, co mówi Kaczyński jest sporo racji a hasła populistyczne podczas kampanii wyborczej rzucają wszystkie partie, nie tylko on, tak więc Twoje argumenty mnie nie przekonują. Mylisz się też, co do elektoratu PIS'u. Nie słucham radia Maryja, a głosował na PIS będę. Jestem człowiekiem wierzącym i ta partia jako jedna z nielicznych odpowiada mojemu światopoglądowi. Nie tylko mojemu zresztą. Straszyć to możesz swoich kolegów a nie poważnych ludzi. Reszta Twojej wypowiedzi to stek niekończących się bzdur, jak zwykle zresztą. Jeszcze raz zatem powtarzam, głosuj sobie na kogo chcesz ale nie obrażaj ludzi, którzy się z Tobą nie zgadzają i zagłosują inaczej niż Ty. Ja, moja rodzina i znajomi jesteśmy jednymi z nich.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Krytykowanie wypowiedzi to i krytykowanie poglądów, bo to Twoje poglądy wpływają na to co piszesz. Poglądy mogą być idiotyczne i dlaczego miałbym ich nie krytykować?

Czytanie ze zrozumieniem, więc chyba nie jest Twoją najlepszą stroną skoro zarzucasz mi dodatkowo, że twierdzę, że wszyscy co głosują na PIS słuchają radia M. Nic takiego nigdy nie powiedziałem.

Kaczoland - to świetne określenie na to, co by się stało po wygranej PIS Bo tam jest jeden wódz, który dążył by do tego, aby cała Polska przeszła przez jego pryzmat. Określenie jak najbardziej trafne i nie ja jestem jego niestety autorem.

Widzę też, że poruszyłeś kwestie wiary. Czy według Ciebie ludzie z PO są złymi Katolikami? Czy prezydent jest złym katolikiem? Czemu to Ty chcesz nagle osądzać ich religijność? Czy partia rządząca uderza w katolików? Czy minister np sportu musi być katolikiem, aby był dobry w tym co robi?

Jasne, że to całe przypominanie czym jest PIS, skierowane jest do odpowiednich ludzi, którzy nie mają PISowskich klap na oczach, bo wierzyć w te brednie, co choćby dzisiaj Maciarewicz serwował, to naprawdę trzeba mieć niezłe klapy na oczach i nie interesować się niczym dokoła tylko słuchać wodza.

Czujesz się obrażony, bo ktoś się nie zgadza i wyśmiewa głupoty które gada Kaczyński i Maciarewicz, to bardzo mi przykro z tego powodu.

Gość_xs
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Przecież masz internet, możesz się dowiedzieć. Nie marnuj głosu - poczytaj i zdecyduj :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Ja idę. W parlamentarnych na pewno zagłosuję na prof Hartmana, w samorządowych jeszcze nie wiem. Zastanawiam się jak będzie przy parlamentarnych, bo nie popieram PO, ale tak boję się PiSu i wstydu jaki może nam przynieść, że biorę pod uwagę głosowanie na platformę...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wstydu? Jakiego wstydu? Nie daj się zmanipulować ludziom takim jak ten cały xs czy pismen. Z daleka widać że to manipulatorzy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

musisz mieć coś z głową jak na hartmanna chcesz głosować

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nikomu na złość nie zrobisz jak zostaniesz w domu tylko sobie,

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Gość_uht
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

a ludzie są tak głupi że pójdą głosować na PO po raz trzeci.. gratuluję!

Gość_anty
        Zgłoś
        Odpowiedz

Lepiej na PO niż na PiS... Tak czy siak, dopóki nie będzie JOWów, będzie wciąż to sam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

polecam wejść na zmieleni.pl

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

Ja idę i głosuję na PIS. Trzeba odsunąć arogantów od władzy a dalej się zobaczy!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Bo zawsze to lepszy wybór niż oddać głos na PIS.

Popatrz na jakieś wiadomości dzisiaj, jakie głupoty wygaduje Kaczyński i Maciarewicz, żenujący spektakl pełen obciachu dla kraju... i oni chcą do parlamentu europejskiego się dostać...

PIS obciach w kraju, obciach za granicą!

Gość_xs
          Zgłoś
          Odpowiedz

XS śmieszny już jesteś z tą swoją antypisowską propagandą. Jak Cię czytam to nie wiem: śmiać się czy płakać. Straszyć PIS'em to możesz swoich kolegów, jeśli są na Twoim poziomie, na pewno Ci uwierzą. Co Ty chłopie zrobisz jak PIS wygra wybory? Bo to, że wygra jest niemal pewne.. Aż mi Cię żal.. Twój świat zmieni się już na zawsze ;)))

P.S. Pierwszy raz od dziesięciu lat wybieram się na wybory i będę głosował na PIS.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

"Hofman: Putin uznał, że Lech Kaczyński jest zagrożeniem. Postanowił je usunąć

Po tym, jak Lech Ka­czyń­ski za­an­ga­żo­wał się w spra­wę Gru­zji, Putin uznał, że jest dla niego za­gro­że­niem i że trze­ba to za­gro­że­nie usu­nąć – po­wie­dział na an­te­nie RMF FM Adam Hof­man. - Putin jest zdol­ny do za­ma­chu. Dla niego to wydać jedną de­cy­zje – pod­kre­śla rzecz­nik PiS, do­da­jąc, że "10 kwiet­nia 2010 Putin wydał wojnę za­chod­niej cy­wi­li­za­cji, Eu­ro­pie i Pol­sce"."

Tu już nawet komentarz jest zbędny. Paranoja. Obciach...

Wielkiego wodza eliminował ze znikomym poparciem, niewielki czas przed wyborami... Chyba po to by PIS obecnie po trupach do celu jechał...

Gość_xs
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Żal mi cię. Z tego twojego strachu nic dobrego nie wyniknie. Albo zaczniesz sikać w łózko, albo się jąkać. I tak źle i tak niedobrze. Jak PiS wygra to emigruj!!!! Albo znajdź dobrego psychoterapeutę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pis w PE - ekstra obciach

Pis w samorzadach - zbawia swoich tam gdzie juz rzadzi, reszcie nic sie nie zmienia

Pis w naszym parlamencie - wieczna opozycja, bez znaczenia

wiec nie ma potrzeby sie obawiac

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz
17 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę