Na które ugrupowanie zamiarujecie głosować w tegorocznych wyborach? Czy można jeszcze komuś zaufać w Ostrowcu?
Chyba nie można my już głupiejemy wszyscy
Ja zagłosuje na Solidarną Polske, uważam że im moge zaufać.
KONGRES NOWEJ PRAWICY. Polecam.
W sumie to racja. KNP nigdy nie mialo okazji do sprawowania jakiejs wladzy, w kolko tylko ci sami ludzie dookola co kazde wybory tylko pod innymi tabliczkami.
Jedyny sensowny wybór to w/g mnie Nowa Prawica.Mam już dosyć PO,Pis i innych.Może w końcu zrobi ktoś jakiś porządek w Polsce.Oby tylko na obietnicach się nie skończyło.
KNP w Ostrowcu? Wolne żarty
Jak ci się KNP nie podoba to idź zagłosuj na pis albo po, albo jeszcze lepiej na palikociarnie....
W wyborach samorządowych głosuje się na osoby nie partie,
Kto zna tych waszych kandydatów?
Jaki mają program dla miasta?
Wynik wiadomy
Zapraszamy na spotkania członków i sympatyków KNP w Ostrowcu Św. w czwartki, godz. 18.00 w restauracji Venus, ul. Kilińskiego 49B. Nie tylko głosujcie, dajcie temu miastu i okolicom także coś od siebie ;)
Spotkacie się, piwko wypijecie i na tym koniec propozycji.
Wynik KNP będzie taki jak zawsze, buahahaha.
nie ma przyszłości dla tego kraju. Jak nie oszołomy religijne (PIS), które odgryzły by tetnice z zawiści, to sprzedawczyki i złodzieje naszych ciężko zarobionych pieniędzy (PO). Do grobu czas, ale i na to mnie nie stać bo za pochówek 1000 zł trza dać. Pozostaje zgnic w kanale i bez dokumentów ( bo rodzinę obciążą czyszczeniem sieci)
W calej Polsce ,jest tylko jedna osoba godna zaufania.
To mieszkaniec Zywca,najuczciwszy,najbardziej praworzadny obywatel
naszego kraju,najbardziej wiarygodny i prawdomõwny.
To oczywiscie nasz wspanialy i szlachetny Zdzislaw Krecina.