Tylko Ty tęsknisz. Na szczęście te czasy już nie wrócą. Zarzucać to oni nam mogą ale wiesz co? Może nie będę kończył. U siebie burdelu jakoś nie widzą...
Kasandro większych głupot jakie gadała pani Kopacz to chyba się już. nie da...
Uwierz mi - da się, a tu przykład:"More steel tanks not only think tanks - that's what we actually need." Słowa PMM z zeszłego tygodnia, z Monachium. A podobno taki wykształcony i w ogóle.... że nie wspomnę jego wtopy z fraszką Kochanowskiego "Na zdrowie" i parę innych rzeczy.
Nie ośmieszaj się Kasandro. Krytykujesz go bo nie cierpisz PIS'u i obojętne co by powiedział i tak tego nie pochwalisz. Co do jego wykształcenia to z pewnością do pięt mu nie dorastasz w tym temacie więc może nie wypowiadaj się o tym. Czepiasz się szczegółów aby tylko się czepić, śmieszne to jest i żałosne. Ma to jednak i dobre strony. Dzięki takim ludziom jak Ty PIS'owi jeszcze bardziej rośnie poparcie. Nie martw się, ja przeżyłem osiem lat rządów PO to i Ty przeżyjesz kolejne osiem albo i więcej z PIS'em. Żyj i pozwól żyć innym.
Wyobraź sobie ze jak powołano poprzedni rząd to miałam go za jedynego sensownego człowieka w całej tej zgrai . Ale zaczął wymyślać te swoje pomysły niby to na usprawnienie wszystkiego i zdanie zmieniłam. Jedyną kompetentną osobą była min. Streżyńska.
Czyżbyś prezia i jego przybocznych nie słuchał?
Rekordy w kompromitacji to bije nowoczesna, dobrze chociaż rzeczy dojście do władzy jej nie grozi.
Gościu 20:02. podpowiedz jak kompromituje coraz szybciej? Czym kompromituje wolno? i dlaczego używasz wielkich liter.Zawsze słyszę "co ten rząd wyprawia!!!" ale jak spytam co to odpowiedź yyyy,no nie wiesz? Kurka wodna nie wiem.A żeby było jasne,nie jestem pisiorem.Głosowałem na Kukiza.
Na Kukiza ,: bo tutaj jest jak jest po prostu i ty dobrze o tym wiesz "
kasandro
CBA dziś ma pełne ręce roboty
Ta tuż po ustawieniu kamer, nie ważne czy skażą ważne, że będzie oskarżony. Teren przed wyborami ma być czysty i rozminowany.
To Świętokrzyskie tu nie jest normalnie, więc wszystko się może zdarzyć.