20:57 jesieniom nie,ale jesienią może tak
Oj tam...- żeby postawic krzyzyk przy kandydacie nie trzeba ortografii
Szczególnie, że zgodnie z nowymi regułami można łatwo ten krzyżyk zamienić na innego kandydata
http://crowdmedia.pl/w-ten-sposob-pis-moze-sfalszowac-wybory-samorzadowe-w-sieci-pojawil-sie-filmik-ostrzegajacy-przed-potencjalnym-oszustwem/
I to własnie najbardziej mi sie nie podoba. Ja rozumiem ze PiS chce władzy absolutnej ale proszę was...Niech te wybory u nas bedą zgodne z zasadami a nie takie jak za wschodnią granicą. I rozumiem ze wyborcom PiS taka forma wyborów sie podoba. Nie rozumiem tylko dlaczego to popierają
Ty gościu 16:46 chciałbyś żeby było jak 4 lata temu - ok. 23% dla PSL ??!!!
Nie obchodzi mnie ile % dla kogo- obchodzi mnie zeby było sprawiedliwie. Zeby nikt nie fałszował wyborów, a na to sie zanosi z waszym kochanym, praworządnym PiSem. Tylko Ty gosciu z 17:11 tego nie pojmujesz. I tak- wszyscy by chcieli dozywotnie koryto ale chcieć a móc to dwie rózne sprawy.
Dlaczego uważasz że zanosi się na fałszowanie? Dlatego że dużo ludzi chce na PIS głosować ? Dobrze rządzą to i poparcie mają, szczególnie że opozycja kiepska.
W dużych miastach PiS ma 20% poparcia. Już wiesz dlaczego?
Jak PKW przez prawie tydzień nie mogło udzielić sensownej informacji o wynikach wyborów to nie było fałszerstwa? Następnego siódmego dnia powinni się podać do dymisji.Ale honor i prawość to obce pojęcia.Dziś ci ludzie mają czelność oceniać zmiany.Dajcie żyć...