Podajcie jakąś partię na ,którą warto głosować i dlaczego- oprócz PIS,PO PSL itp.
Nie ma takiej - a jeśli nawet by była - dojdzie do władzy i co? - znowu złodziejstwo, rozdawnictwo dla swoich, wywracanie wszystkiego do góry nogami, kto na tym będzie cierpiał i w imię czego ??? w imię tego, że komuś PIS się nie podoba? - no proszę powiedzcie kto będzie lepszy? kto ma pomysł na Polskę? - kto? czy tylko pnie się do władzy po pieniądze i wpływy głośno krzycząc, że wszystko mu się nie podoba -m wszyscy tam mogą - ale nie tędy droga dość, dość, dość
Ja zaś jestem za PIS i będę na nich głosował.
O zdziwiony, że tylu ludzi chce na PIS głosować - przykro mi misiaczku ja też na PIS
Ile ci płacą za te pis-anie 13 45 daj namiary to będziemy razem pisać i chwalić jedynie słuszną partię haha
Nic nie płacą. Ja piszę to co myślę, inni pewnie też a Ty nie możesz tego strawić gościu 14:57 czy jak ?
nic wam nie da przekomarzanie się ,bo na pewno nie każdy zagłosuje tak jak tu pisze,bo mówi się co innego,a co innego robi,wybory pokażą i dla niektórych będzie ok ,a dla niektórych zdziwienie
Myślenie to dla ciebie abstrakcja jesteś jedną osobą która pisze te pochlebne posty wobec pisu i próbuje sprawić wrażenie że jest was wielu
ale wiesz,że to normalne,tak jest wszędzie ,a jak wygra inna partia to nie obsadza swoimi?
Ten mały rządzi wszystkim I wszystkimi Pisowcomi .Musi być tak jak on chce..Nikogo nie słucha I nikt nie ma nic do powiedzenia..A jak jest ..każdy widzi...jest gorzej. I w Kraju I w relacjach z Zagranicą...Naród nie dopuści do dalszego Degradowania POLSKI.
Okłamujesz sam siebie gościu 17:31, pytanie tylko, po co ?