Tak na marginesie założycielu wątku gość_Wyborca już funkcjonuje od kilku lat na Forum.
A zwracam na to uwagę, bo jeśli mamy różne poglądy to będzie bałagan.
Tylko na PIS. Na resztę oszołomów nie ma co głosować. Dla mnie wybór jest prosty jak drut gościu 06:55. Jak pokazują sondaże nie jestem w tym osamotniony.
I to jest ślepa wiernośc jedynie słusznej partii haha 67 to twój wiek jeśli tak to wszystko jasne juź to przerabiałeś
Robić robotę tworzyć mono władztwo to już było za komuny czyli komuna +
21:09 jak dobrze że SĄ osoby, które dostrzegają i rozumieja co się wokół nas dzieje. Jednak niepokoi mnie ze tylu jest zaslepionych mamona i to marna, bo 500+. Tamtym osmiorniczki wyrzucali a to jak obecni kasa się obdzielaja to nie widzą. Znów się sprawdza przysłowie ze i innych źdźbło w oku zobaczy u siebie belki nie widzi. Fałsz bije, myślałam że będzie inaczej lepiej a jest gorzej a politycznie jak za czasów gdy tylko jedna słuszna partia stała na czele.
W 68 nie było Polski.A teraz co jest.? POLSKA czy PISPOLSKA...Coraz bardziej się KOMPROMITUJĄ..
Ale wszyscy nie mogą mieć takich samych poglądów bo by było bardzo źle. Ludzie są różni i ŕóżnie ŕozumiejący poglądy i mają poprawi decydowania jak chcą ,a nie tak,jak mu ktoś nakazuje.
Teraz jest Pislandia i kler decydujący o tym, żeby rodzić chore dzieci. Szkoda, że ich później na wychowanie nie biorą.
Rozdawanie niepotrzebującym też jest chore,lecz wolę patriotyczną władzę od sprzedawczyków!!!!!!!
Świetny wybór, nawet nie wiedząc kto zacz, ale ze słusznej listy.
I dziwić się, że tylu komuszków potem zostaje wybranych