Mitsubishi Space Star, niezawodny i wygodny.
Panie. żaden Japończyk. Ford Mondeo MK3 robi robote.
oczywiście ropniak 2.0 tylko ten słabszy 115KM.
wygodny, przestronny + jeszcze dużo miejsca, do tego jeszcze raz dużo miejsca. spalanie średnio 6.7L.
dla wtajemniczonych 280 niutonometrów. 60km/h na piątym i nie skowyczy, tylko dodajesz gazu i za chwile możesz mieć ####km/h ile fabryka dała.
Peugeot 206 307 jak masz za dużo kasy i lubisz warsztaty:))))polecam
Ja mogę polecić Opel Astra II silnik 1.6 8v 85km silnik niewyżyłowany, trwały. Idealny nawet do montażu LPG. Jeśli wszystko jest zrobione i wymieniane na czas to nie ma się do czego przyczepić i na trasie na pewno nie zawiedzie.
Najlepsze wg.mnie sa Audi i BMW.Ocynkowane blachy zero korozji jak przy innych typu opel czy renowka.Dodam,ze przy kolizji BMW z corsa przy nieduzej predkosci bo na skrecie w uliczke, mialem uszkodzana tylko tablice rejestracyjna a opel zgnieciony do polowy.
BMW i brak korozji to sie jedno wyklucza z drugim jakby, to juz audi predzej. Kolezanka podala za malo szczegolow, benzyna? diesel? gaz?
do połowy czego? Do tylnej kanapy?
Tak kolego a blachy to w tym fordzie jeszcze masz czy juz zgnily.Polecam mazde3 lub ibize 3gen
Nigdy w życiu ropniaka bym nie kupił. Benzyna + dobra instalacja gazowa.
206 1,4 hdi spalanie 4 L. Taniej sie nie da. Czesci tanie jak barszcz. Moze to nie demon predkosci ale i tak sobie niezle radzi na trasie.
Hundai Getz, Toyota Yaris - małe, wygodne, niedrogie w eksploatacji, bezawaryjne.
Najlepsze są samochody od mechanika na Wólczance.Po kupnie wszystko w nich leci.
a do popalowania cos powyzej 300KM za mniej niz ~40tys? :D rocznik najlepiej jak najmlodszy
1. toyoya corolla benzyna 1.6, 1.4
2.Astra II 1.6 8v
3.VW golf IV 1.6 8v SR
jezeli samochod w takiej cenie to tylko benzyna.Sprawdzaj raczej wiarygodnosc przebiegu i stanu technicznego.A marka ma mniejsze znaczenie. sam mam wlasnie takiego golfa i jestem ogolnie zadowolony wiadomo czasami cos drobnego wyskoczy ale to nie jest nowy samochod.
najlepszy samochód to jak najprostszy bez zbędnych bajerów i nadmiaru elektroniki