mam maly problem z wyborem auta, potrzebuje malego hatchbacka o niskiej eksploatacji, co byscie mi polecili tak do 15tys.?
Mój typ to Seat Leon lub Volkswagen Golf IV. Ewentualnie jeszcze Peugeot 307.
Lepiej napiszcie jak ustrzec się przed zakupem samochodu, który został złomowany w Niemczech, bo wszyscy o tym piszą, a nikt nie pisze jak to sprawdzić.
Seaty są super. Mój "idzie" do naprawy. Jeszcze z rok musi mi posłużyć :)
a co sadzicie o modelu seat ibiza 3?
Osobiscie Peugeota 307 nie polecam , tam tylko nie psuje sie kierownica.
U taty jest vw golf i nie ma kwartału żeby coś w nim nie popierniczyło się. Masakra. Sąsiad znowu narzeka na renówkę lagunę. Problemów w cholerę.
Ale dwóch znajomych mam też, jeden jeździ mazdą 3jką pierwszą a drugi cytryną czwórką i obaj wniebowzięci już od dobrych 5 lat, że wszystko ok z nimi.
A może toyota ?
Ja polecam bardzo, jestem zadowolona. Jednak jak na posiadanie malej benzynki to duzo pali. 1.4 a średnie roczne 8 L.
Citroen! Mało doceniany, a sa rewelacyjne. Totalnie bezawaryjne. U nas w domu 2 ja mam c4 ale ma 2,5 roku wiec nowy w miare. A moja Mama c3 8 lat juz 80 tys na przebiegu i nie dzieje sie z nim absolutnie nic. Dodam ze ze stluczki samochod wyszedl bez szawnku, podczas gdy punto skrócilo sie o połowę ;) moj zreszta tez sie obronił.. Po kolizji zero uszkodzen (rysa na zderzak) a fiat stracil zderzak ;) ja nawet nie poczulam ze ktos we mnie wjechal
Podobno z francuzów to cytryny trzymają się najlepiej, ale renault to radzę obchodzić z daleka. A najlepiej to japońca chyba.
no i jeszcze jedna wazna sprawa unikaj dwumasy -koszt naprawy ok 2000 i wyżej a to boli
Moge ci sprowadzic auto z gwarantowanym przebiegiem ze Szwecji.Nie rozbite, wybierz marke i odezwij sie na maila.byggservice6@wp.pl
tylko mazda bezawaryjna
a ja powiem tak ,ford focus -250 tys przejechane i nic co by było ponad to co trzeba zrobić Trzyma się drogi rewelacja dzięki super zawieszeniu pokonywanie szybkie zakretow to maslo,Seat leon raczej tylko okrzyczany miałem i nie było rewelacji może jedno czesc w miare tanie czy to plus??,na podłodze golfa wiec jeden ciort co kupisz ,a tak bez obaw to np. Nissan ,ford np. fusion ,citryna 3 i 4 nawet 5 ,Toyota ,Omijaj szerokum lukiem Ople,Renowki ,Peugeot y ,fiaty ,skody ,
Też mam fokusa od 7 lat i bez problemu,a sporo jeżdżę.
Grande Punto, Peugeot 206, C4