Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wybielanie zębów

Ilość postów: 17 | Odsłon: 3583 | Najnowszy post
  • Wybielanie zębów

możecie coś polecić na wybielenie zębów jakieś sprawdzone środki lub może jakiś dentysta który wykonuje takie zabiegi i ile to kosztuje

Gość_mimi
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wybielanie zębów

Awansdent w kielcach ul Warszawska p.B.Miszczyk-Lewandowska.Profesjonalistka pod każdym względem,a cena zależy od zębów i czy jeden raz zabieg, czy z powtórzeniem.Ogólnie kosztowny zabieg.Zadzwoń i się popytaj po gabinetach. No i pamiętaj ,że trzba unikać w pierwszym etapie po wybieleniu jedzonak ,które barwi zęby typu czerwone wino kawa itp

Gość_kinia
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wiem, że w Dentisie wybielają. Ale można np.kupić takie paskie wybielające i samemu to zrobić

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

http://allegro.pl/paski-wybielajace-crest-supreme-28-gratis-firma-i1666276152.html

Polecam te paski. Używałam dwa razy (razem dwa tygodnie) i efekt był z żółtawych do śnieżno białych. Jak byłam zaraz op kuracji u dentysty to się nie mógł nadziwić że mam takie białe zęby. Najbielsze w dentystycznej skali białości.

Gość_dfg
          Zgłoś
          Odpowiedz

a jak z trwałością takiego wybielania ile utrzymuję się taki efekt bo zupełnie nie siedzę w temacie a ciekawi mnie to

Gość_phi
            Zgłoś
            Odpowiedz

Najlepsza metoda moim zdaniem to szyna wybielająca. Nie jest tak "agresywna" jak wybielanie zębów u stomatologa. Po takim wybielaniu mogą się pojawić silne dolegliwości bólowe i duża nadrażliwość zębów.

Gość_km
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja kupilam na alegro orginalny zel z nakladka i plynem do plukania/komplet/ . jest to srodek z usa zapakowany orginalnie. zaplacilam 50zl. nawet za wysylke nie placilam bo sie okazalo ze osoba ktora to sprzedaje jest z Ostrowca . Okazalo sie ze rewelacja zeby staly sie o wiele wiele razy bielsze jak po wszystkich wynalazkach ktore kupwalam w ,,rosmanach,, aptekach i kosztowalo mnie to 50zl. a u Pani Doktor w Kielcach taka impreza kosztuje 1200/1500zl . Jak bedziesz chciala podam ci telefon

Gość_ala
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jeśli możesz, podaj jakiś link do allegro czy kontakt do tego człowieka z Ostrowca

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

bardzo proszę o ten tel z góry dziękuję

Gość_mimi
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

http://allegro.pl/profesjonalny-zestaw-do-wybielania-zebow-zel-i1666936929.html chyba o to chodzi ale to nie od tej osoby z Ostrowca

Gość_km
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Wybielanie zębów

owszem te paski są dobre ale mozna je uzywac raz na rok, strasznie niszcza szkliwo ! i podczas pierwszych dni uzywania bardzo bolą zęby :/ panicznie nie mile uczucie !! :/

Gość_karina
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Wybielanie zębów

nic tak zębów nie wybiela jak m...neta co niedziela

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

km dzięki,następnej wypowiedzi nie komentuje no ręce opadają

Gość_mimi
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak m...ta ponoc wybiela bardzo.miałem zólte a po kilku niedzielach bielutkie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Podaje numer telefonu 697464636 ale w tej chwili tej pani nie ma dzwonilam bedzie 26/27.2011 i tak mozna dzwonic

Gość_ala
            Zgłoś
            Odpowiedz

Żaden zabieg docelowo nie da idealnych zębów - taki efekt osiągniecie dopiero po wprowadzeniu zmiany stylu życia - szczególnie jeśli chodzi o rezygnację z używek, wprowadzenie systematyczności, eliminowanie kiepskiej diety. Jedynie tak docelowo można sobie te zęby faktycznie odmienić.

mikrus
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak wytrzymujecie z tymi nakładkami na zębach? Dajcie jakieś sposoby, bo ja nie daję rady i wymiotuję.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -