możecie coś polecić na wybielenie zębów jakieś sprawdzone środki lub może jakiś dentysta który wykonuje takie zabiegi i ile to kosztuje
Awansdent w kielcach ul Warszawska p.B.Miszczyk-Lewandowska.Profesjonalistka pod każdym względem,a cena zależy od zębów i czy jeden raz zabieg, czy z powtórzeniem.Ogólnie kosztowny zabieg.Zadzwoń i się popytaj po gabinetach. No i pamiętaj ,że trzba unikać w pierwszym etapie po wybieleniu jedzonak ,które barwi zęby typu czerwone wino kawa itp
Wiem, że w Dentisie wybielają. Ale można np.kupić takie paskie wybielające i samemu to zrobić
http://allegro.pl/paski-wybielajace-crest-supreme-28-gratis-firma-i1666276152.html
Polecam te paski. Używałam dwa razy (razem dwa tygodnie) i efekt był z żółtawych do śnieżno białych. Jak byłam zaraz op kuracji u dentysty to się nie mógł nadziwić że mam takie białe zęby. Najbielsze w dentystycznej skali białości.
a jak z trwałością takiego wybielania ile utrzymuję się taki efekt bo zupełnie nie siedzę w temacie a ciekawi mnie to
Najlepsza metoda moim zdaniem to szyna wybielająca. Nie jest tak "agresywna" jak wybielanie zębów u stomatologa. Po takim wybielaniu mogą się pojawić silne dolegliwości bólowe i duża nadrażliwość zębów.
ja kupilam na alegro orginalny zel z nakladka i plynem do plukania/komplet/ . jest to srodek z usa zapakowany orginalnie. zaplacilam 50zl. nawet za wysylke nie placilam bo sie okazalo ze osoba ktora to sprzedaje jest z Ostrowca . Okazalo sie ze rewelacja zeby staly sie o wiele wiele razy bielsze jak po wszystkich wynalazkach ktore kupwalam w ,,rosmanach,, aptekach i kosztowalo mnie to 50zl. a u Pani Doktor w Kielcach taka impreza kosztuje 1200/1500zl . Jak bedziesz chciala podam ci telefon
Jeśli możesz, podaj jakiś link do allegro czy kontakt do tego człowieka z Ostrowca
http://allegro.pl/profesjonalny-zestaw-do-wybielania-zebow-zel-i1666936929.html chyba o to chodzi ale to nie od tej osoby z Ostrowca
owszem te paski są dobre ale mozna je uzywac raz na rok, strasznie niszcza szkliwo ! i podczas pierwszych dni uzywania bardzo bolą zęby :/ panicznie nie mile uczucie !! :/
nic tak zębów nie wybiela jak m...neta co niedziela
km dzięki,następnej wypowiedzi nie komentuje no ręce opadają
tak m...ta ponoc wybiela bardzo.miałem zólte a po kilku niedzielach bielutkie
Podaje numer telefonu 697464636 ale w tej chwili tej pani nie ma dzwonilam bedzie 26/27.2011 i tak mozna dzwonic
Żaden zabieg docelowo nie da idealnych zębów - taki efekt osiągniecie dopiero po wprowadzeniu zmiany stylu życia - szczególnie jeśli chodzi o rezygnację z używek, wprowadzenie systematyczności, eliminowanie kiepskiej diety. Jedynie tak docelowo można sobie te zęby faktycznie odmienić.
Jak wytrzymujecie z tymi nakładkami na zębach? Dajcie jakieś sposoby, bo ja nie daję rady i wymiotuję.