ja tez zamówiłam dziasiaj to słynee ufo,jeszcze takiego czegos w ostrowcu nie bylo,poza tym na tak swiezo otwarta pizzerie,dowoz szybki i tani,polecam!!!
a jakieś menu na internecie jest?
nie widzialem menu na necie jeszcze ,ale fakt,tez wczoraj szmałem krążek od nich,jest git,mam tam nr tel 691604956
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81ab779512f33a82.html Menu Pizzerii West Coast Pizza ;)
Zamowie, jesli oszukujecie na skladnikach, szczegolnie na szynce to dowie sie o tym cale forum :). Oczywiscie nie zamowie dzisiaj czy jutro, zebyscie przypadkiem nie zrobili dobrej, tylko z "zaskoczenia".
Osoba, która im wymyślała nazwy każdej poszczególnej pizzy powinna oddać pieniądze i zapłacić odszkodowanie. Co to ma być???? Margharita? Kolorado? Może od razu na menu powinno być że Koka Kola gratis? Tak samo Newada a w następnej pozycji już Nevada. Odstrasza to strasznie od zamówienia pizzy, bo podejście osoby wymyślającej nazwy totalnie "olewcze" więc i do klienta może być takie samo....
Zdegustuję, zobaczę ale menu proponuję jak najszybciej poprawić
Jadłem juz 2 pizze od nich, obie inne,mi oraz rodzince smakowały, jedynym minusem jaki narazie mają to brak stronki internetowej ale myślę ze to dlatego ze dopiero co została otworzona ta pizzeria. Daje plusa dla pizzermana.
Gorąco polecam, jakiekolwiek niedociągnięcia w postaci błędów w menu są niczym jeśli weźmiemy pod uwagę poziom oferowanej pizzy. Panowie znają się na rzeczy i robią wyśmienitą pizzę, mam nadzieję, że szybko się rozwinie i będzie możliwość zjedzenia na miejscu :)
Ja oceniam pizzerię na 3 +. Ten plus na zachętę:). Po pierwsze za pizzą przemawia cena, to faktycznie najtańsza pizza w miescie, dowóz na czas zgodny z zamówieniem. Natomiast pizza bardzo przeciętna, taka domowa troche, na minus ciasto które jak sie podniesie kawałek powinien sie trzymać, a nie klpać na dół a zarazem nie być spieczony czyt. spalony. 2 min to se, chyba z kategorii, tych seropodobnych, niczym nie przypomina mozarelli!, kolejny minus, choć ja lubie wzglednie ostre posiłki, to sos czosnkowy za ostry, jedząc pizze czuje sie tylko pieprz. W moim wydaniu sos powinien być ostro czosnkowy, ale bardziej słodki niz ostry. Poza tym ilość skladników na pizzy ok, nie za mało, nie da dużo aby sie "zapchać", składniki świerze. Jednak ja wole pizze z pieca kamiennego, tj. a propos i nic nowego.
z całym szacunkiem,ale widzę ze kolega nie ma za bardzo pojęcia .ser najdrozszy w mieście.czysta mozzarella z naszej okregowej mleczarni,skladniki codziennie kupowane,czyli zgadza sie fresh,a jezeli chodzi o ciasto,to jaka pizze zamawiales?moze mięsa rózne ,więc jak ma nie klapac pod ciężarem,poza tym ja nie wobrazam sobie sztywnej pizzy z niskiej klasy mąki ,która mi sterczy jak racuch,a w sosach nie ma nawet szczypty pieprzu,natomiast są tak zrobione zeby byly ostre zqapraszam w takim razie na pizze na bazie seropodobnego z mąki nazwyklejszej ze sklepu i z sosem ktory zrobie na oczach klienta,oczywiscie bez pieprzu,porownamy