Hej, mam pytanie - czy ktoś studiuje na WSBiP ekonomie? Bardzo jest ciężko, co sądziecie o tych studiach?
Ja skończyłam....super studia i super mialam rocznik...Latwizna i nie slychaj mitów
Jeżeli czujesz sie dobra w tym kierunku to po co pytasz?Jeżeli masz wątpliwości to znaczy ,że chyba coś jest nie tak.A propos....Studia sa dla ciebie przyszłością czy obowiązkiem przykrym.Najpierw zadaj sobie pytanie po co ci ten ewentualny papierek-nie musisz sie przejmowac tym czy jest cięzko ,bo jezeli chcesz studiowac to napewno dasz rade-chyba ,że ten kierunek chcą dla ciebie rodzice ..to współczuję!
na ekonomii jakos specjalnie latwo nie ma, trzeba sie uczyc, slyszalem, za to slyszalem, ze na politologii i psychologii daja zaliczenia za darmo.
z socjologia nie ma najlepszego problemu. Kobitka git, najlepsza! Tylko trzeba wpaść z Nią na jeden tor :)
A co sądzicie o filologii angielskiej 'powstającej' w tej szkole? Przecież tam w ogóle nie będzie chętnych, nie wiem po co to to
na politologii daja za darmo dlatego wiekszosc urzedasow z ostrowieckich magistratow tam studiuje, swoja droga nie myslicie ze taki pracownik bez wymaganego wyksztalcenia powinien byc od razu zwolniony, a ewentulnie pozniej przyjety po rozpisaniu konkursu i wygraniu go???
to chyba dobrze ,że wymagają ,bo jakby to miało być ,że po studiach mamy nierozgarniętych pracowników?!Na studia sie idzie po to by się czegoś nauczyć.....podobno
tak masz rację,ale stanowisko dostajesz po znajomośći,a nie za to jaki masz papierek...a pózniej tylko wazelinka i obsadzanie swoich...niestety to jest rzeczywistosc ostrowiecka i wielu innych miast.....w firmie raczej ciężko o taki numer ,ale w urzędzie to standard...znajomości i tyle