Ciebie pilnowali do 18 roku życia abyś czasem pod blokiem nie krzyknęła? Dokąd nie ma ciszy nocnej w okolicach bloku może dziać się bardzo dużo. Mieszkając ponad 10 lat w bloku znam doskonale te tematy gdyż pracowałem także na "nocki" lecz nigdy nie miałem żalu do dzieci bawiących się wokół bloku. Dlatego szokiem jest dla mnie szykanowanie bawiącej się dziatwy. Trzeba mieć naprawdę serce z kamienia.
17:57 Bzdury czytam. Jeśli lubisz hałas to weź sobie ich do domu.
17:57 Pracuś weź łopatę do ręki i skop ziemię pod oknami gdzie hasały te wspaniałe wasze bąbelki. Warto zasiać trawę, aby było tak jak to spółdzielnia zrobiła. Czego uczycie dzieci? Wandalizmu?
Miejsce do życia dla wszystkich nie oznacza tego, że jedni przeszkadzają żyć innym. Proszę sobie ten cyrk zabrać pod swoje okna lub do swojego domu i słuchać non stop darcia.
Brawo dzieci..w was jest moc,siła i życie. Głośny śmiech to kwintesencja zdrowia. Cieszcie się a zgorzkniałe indywidia do dziur lub tv
18:43 Pisk i wrzask to nie jest śmiech. Ogarnij się kreaturo ludzkopodobna.
18:43 sam się chowaj tam gdzie słońce nie dochodzi ... Pamiętaj, że lata lecą każdemu i myślę, że odpłacą za zachowanie i stosunek do innych osób. Nauka dzieci również zaprocentuje wynikami już jak wejdą w dojrzewanie. Oby dali bobu rodzicom.
Jakli śmiech trutniu? Pisk i wrzask nazywasz śmiechem?
trutniu nie możesz spać w nocy też ci nie daja spać zadzwoń po policje
Rozwydrzonym bachorom ktoś ma bić brawo? Chyba rozum by stracił.
20:19 Zapomniał wół jak cielęciem był.
17;40 Dlaczego ja mam opuszczać z wesołą dziatwą miejsce zamieszkania? To ty wypierd.laj stąd jak ci wszystko przeszkadza.
20:09 Dzicz powinna mieszkać na odludziu gdzie nie będzie mogła nikomu przeszkadzać. Tylko patologia zachowuje się jakby nikt i nic wokół niej nie istniało.
20:09 słownictwo w wypowiedzi z rynsztoka, pasuje tylko do patologii
20:09 Nic dziwnego, że bąbelki są tak rozwydrzone jeśli rodzic operuje takim słownictwem. Od nich również słyszy się wulgaryzmy oprócz pisków i wrzasków.
20.09 wypoerdolic to ci moge listwe na łeb patusie
20:09 Rozpoczął się rok szkolny to szybko załatwiaj swojej rozwydrzonej dziatwie orzeczenie. Tylko tyle potrficie robić zamiast wychowywać potomstwo. Uczycie przekleństw i dążenia po trupach do celu. Nikt i nic się dla was nie liczy. Oby życie w przyszłości odpłaciło z nawiązką.
Wesoła dziatwa? Patologia i tyle.