Siedząc w domu wiesz jakim słownictwem potomek mówi? Wyzwiska u tych bąbelków to normalne, z kogoś biorą przykład. Widać po wypowiedzi.
11:36 zajmij się wychowywaniem potomstwa zamiast pyskowaniem. Podobnie zachowujecie się w placówkach zajmujących się bąbelkami. Wszyscy źli, tylko wy cacy i najmądrzejsi. Rośnie aspołeczne społeczeństwo bez empatii. Zamiast uczyć potomstwo pomocy innym pozwala się na wyzwiska i ubliżanie. Szkoła i przedszkole nie pomoże, to dom rodzinny powinien wychowywać.
23:51 Należy jeszcze przeczytać o zakłócaniu miru domowego przez cały dzień. Karma kiedyś wróci i to potomstwo w taki sposób hodowane odpłaci opiekunom za ich "opiekę".
Jeśli wy wyzywacie dzieciaki jest ok ale ktoś was już źle. Weźcie się garść ludzie bo zaczęliście wyzwać dzieci matki a jak ktoś wam powiedzial prawdę to już źle. Kulturalnie pisałem dopóki nie zaczęło obraz wszystko na około na forum.
Ps. Zakłócanie wiru domowego chyba nie w tym znaczeniu ale jak nagrywacie dzieci i patrzycie na dzieci l, piszecie o dzieciach ja bym sprawdził czy pod pedofilię to nie podchodzi
Zobacz wpisy wasze od początku. Ubliżanie matka i dziecka. A ktoś jak pow o was prawdę że śmierdzicie i jesteście menelami to już źle. Jarek wam popsuł głowy komuna się skończyła zgredy
Zobacz wpisy wasze od początku. Ubliżanie matka i dziecka. A ktoś jak pow o was prawdę że śmierdzicie i jesteście menelami to już źle. Jarek wam popsuł głowy komuna się skończyła zgredy
16:06 tak? Siedząc w domach na socjalu i nie ogarniając co się wokół nich dzieje?
4 razy ziomek 123 to samo wstawione hmm Takim niewybrednym słownictwem tylko ty operujesz. Zamiast głupoty pisać w necie zajmij się potomstwem.
17:42 ziomek 123 - niewychowana, pusta istota
17:42 a tobie co śmierdzi? Dwór z rozwrzeszczanym potomstwem, które masz w nosie? Zajmij się dziećmi zamiast bzdury i obraźliwe komentarze pisać.Każdy ma prawo do odpoczynku we własnym mieszkaniu i nie musi słuchać pisków i wrzasków przez cały dzień. Do wychowywania proszę się wziąść dziecioroby.
15:58 pisz z sensem prawidłowo budując zdania. Jeśli nawet ktokolwiek napisał nieprzychylnie nie oznacza to aby bluzgać na inne osoby. Problem jest i powinien zostać rozwiązany przez opiekunów. Należy zajmować się potomstwem, aby nie stwarzało problemów innym. Każdy mieszkaniec ma prawo do odpoczynku, a nie słuchania pisków i wrzasków rozwydrzonych bąbelków.
Szach i mat zgredy internetowe.
Piszecie że dzieci w telefonach siedzą a wy co robicie tylko opisujecie wszystko w necie tępe ludzie. Nie pisze sensem Bo nie ma dla mnie seansu przepychanie się z anonimowymi ludźmi co wyzywają dzieci. Uczono mnie że głupotę trzeba omijać a nie z nią walczyć