Wciąż wraca temat o wróżkach. Reklama, reklama, pranie mózgu już od rana...
Cóż tu mieć pojęcie. Wróżki to ściema i tyle. Jak to mówił Daniec "Daj mi swój dowód i 200zł a powiem Ci kim jesteś.." ;)))) Poza tym, każdy, kto korzysta z tego typu usług musi liczyć się z tym, że zostanie opętany. Egzorcyści biją na alarm bo takich przypadków jest coraz więcej.
Ja bym chciała, tylko nie tutaj na forum. Jak się można z Panem skontaktować?
To jest ten naród, który nie usłuchał głosu Pana, swojego Boga, i nie przyjął przestrogi!
Korzystanie z "wróżek" jest niezgodne z chrześcijaństwem. Ten kto uprawia wróżbiarstwo lub też z niego korzysta łamie przykazanie "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną".
Jeśli więc jesteście katolikami pamiętajcie, że w ten sposób sprzeniewierzacie się własnej wierze.
A jakiś kontakt do tej pani ,bardzo proszę.
Właśnie mnie sie wszystko sprawdziło i teraz szukam takiej która za wróżby nie bierze pieniędzy , bo te sie sprawdzają. Może ma ktoś jakiś namiar na taką?
Ale za wróżenie nie ponosi się kosztów, chyba że prowadzi się to jako działalność to ok.
no akurat duzo rzeczy sie sprawdzilo i sie sprawdza
W przypadku wróżb tylko te udzielane za darmo mają szansę się sprawdzić. Ktoś, kto bierze za to pieniądze jest szarlatanem i szkoda na takiego czasu. Niestety, prawdziwych wróżbitów u nas nie ma. Nie dajcie się nabrać!
Jeśli faktycznie jesteś wierzący to powinieneś wiedzieć, że jeśli ktoś naprawdę wierzy i usilnie się stara to również doznaje czegoś takiego, jak to nazwałeś obcowania duchowego. Wiesz co to są charyzmaty Ducha Świętego? Jeśli nie to poczytaj. Nie jestem zwykłym wierzącym, który klepie tylko modlitwy bez sensu. Moja wiara jest głębsza więc nie ma tu znaczenia kiedy i z jakich powodów ona dotarła do mojego kraju. Dla mnie ważne jest to, że ja faktycznie ją przeżywam i odczuwam jej skutki. Pozdrawiam.