Daj mi 200 PLN to ci powiem o takiej przyszłości że wykupisz sobie u mnie karnet:)
Widzę, że macie pojęcie o wróżeniu... Najlepiej skomentować coś o czym nie ma się pojęcia. Autorze wątku czego potrzebujesz, mogę służyć pomocą. Jestem z tych prawdziwych, wróżę bezpłatnie. Daj znać
Wróżka na Sandomierskiej
Cóż tu mieć pojęcie. Wróżki to ściema i tyle. Jak to mówił Daniec "Daj mi swój dowód i 200zł a powiem Ci kim jesteś.." ;)))) Poza tym, każdy, kto korzysta z tego typu usług musi liczyć się z tym, że zostanie opętany. Egzorcyści biją na alarm bo takich przypadków jest coraz więcej.
Jedne pierdoły nazwane słusznie ściemą, a zaraz pojawiły się drugie...
Wróżenie to spoglądanie w przyszłość, która nie jest w 100% odczytywalna bo to my w największym stopniu kreujemy swoją rzeczywistość. 100% przyszłości zna Bóg.
Wróżbici mogą zajrzeć w to co jest do odczytania i pomóc w znalezieniu odpowiedniej drogi by rozwiązać jakiś problem.
W obecnych czasach wszystko zostało skomercjonalizowane i nastawione na zysk. Stąd EzoTV i mnóstwo innych pseudowróżbitów zarabiających na ludziach w potrzebie.
Takie czasy, ja się pod tym nie podpisuje. Jak ktoś chce wróżbę z jakiegoś ważnego powodu mogę pomóc.
Ja bym chciała, tylko nie tutaj na forum. Jak się można z Panem skontaktować?
Pani Ilona na Ogrodach,ona jest numerologiem,ma wykształcenie w tym kierunku.Byłam u niej kilka razy-wszystko się sprawdza i nie mówi złych rzeczy,jak inni-podchodzi do tego delikatnie.Polecam 796-705-721
To jest ten naród, który nie usłuchał głosu Pana, swojego Boga, i nie przyjął przestrogi!
Wróżki horoskopy !! hhehehe a w niedzielę do kościółka i w pierwszych ławeczkach aby ksiądz widział !!!!
Przecież chrześcijaństwo zabrania takich typu pierdół