chciałabym się dowiedzieć coś na temat działającyh w naszym mieście wróżek,czy w ogóle takowe są,jeśli tak to w jak można z nimi nawiązać kontakt i w jakich oczywiście cenach mówią nam o przyszłości...
Wróżek jest wiele, ale prawdziwa jest tylko jedna. Nie wróży z kart, z ręki, kuli czy innych atrybutów wróżbiarskich. Nie przyjmuje jednak ponieważ nie chce rozgłosu. Spontanicznie pomaga, oczywiście nie wzięła ani grosza, nawt głupiej czekolady nie chciała. Powiedziała, że za coś co darmo otrzymała nie może brać zapłaty.
Okazuje się, że nie trzeba rozkładać kart ani udawać, że czyta się z ręki ( a jak ktoś ma np. poparzone dłonie to co wtedy?). Nie wiem czy można ją wogóle nazwać wróżką. Potrafiła przepowiedzieć przyszłość ale co ważne kazała traktować te informacje jako wskazówki a nie ostateczny wyrok. Twierdzi, że nic do końca nie jest przesądzone, i że każdy posiada w sobie dar i moc i tylko od nas zależy czy poddamy się losowi czy zaczniemy zmieniać nasze życie aby uchronić się przed złymi wydarzeniami. Jej zdaniem wszyscy mamy wpływ na swoją przyszłość a naszą wielką siłą jest podświadomość. Negatywne myśli przyciągają negatywne sytuacje i odwrotnie pozytywne przyciągają dobro. Coś w tym jest bo odkąd zaczęłam stosować jej wskazówki to życie jest weselsze, a problemy nie są już dla mnie problemami bez wyjścia.
Nie pytajcie mnie o namiary na tą Panią. Bardzo mi pomogła i muszę uszanować jej prośbę o nie podawaniu nikomu jej danych.
Musiałam jednak wspomnieć o tej Pani ponieważ szukacie wróżek i pytacie ile biorą za wyjawienie przyszłości. W/g mnie to strata pieniędzy.
Byłam u wróżki za namową koleżanek i z ciekawości.Powiedziała dużo-w 85% już się potwierdziło.Nie wiem co dalej,czy wierzyć w jej przepowiednie?Dotyczy to mojego męża i matki(zupełnie nieudana wróżba-nie powinna żyć od 5 lat.
wróżka na Sandomierskiej-do niej przyjeżdżała sama słynna Gesslerowa i nie tylko,
Ta na Sandomierskiej nie trzeba reklamować lecz trudno się dostać.Dawno nie byłam trafiłam do tej pani przypadkiem ,ale to co mi powiedziała potwierdziło się w tym czasie nie brałam pod uwagę byłam młoda dzieci małe,dopiero po latach przypomniałam sobie przepowiednie.Jeśli ktoś wie jak dostać się teraz niech napisze .Może kiedyś skorzystam dzięki pozdrawiam.
nie chodźcie po wróżkach, to jest grzech
tu ksiądz egzorcysta Piotr Glas mówi jak można podzielić księży obejrz całość to zobaczysz dlaczego niektórzy chodzą http://www.youtube.com/watch?v=rWj1x7j5cF4
I to że zginął mój post a Ty wiesz o księżach.
taką mnie interesuje wróżka z Sandomiuerskiej bo dobra jest jako wrózka i to prawda że się jej wróżba sprawdza
Moje sny się sprawdzają w mniejszym lub większym stopniu i to mnie przeraża.
Nie Ciebie jedną tez mam sny i to jest to o czym piszą niektórzy , że nie ma nic .Ja wierzę bo skąd sny ,które są przepowiednią co nastąpi.A może Obie mamy jakiś dar.Choć czasami boje się zasnąć,dlatego że bywa ciąg dalszy mojego snu.