Halina Marianna Galewicz - ul. Witosa 16
czy ktoś u niej był?
czy jest dobra? wróży z tarota?
ile kosztuje wizyta?
bo przyznam że jeszcze o niej nie słyszałam
Dopiero zauważyłam, że już ktoś wcześniej podał ten numer ;-)
Witajcie
ja tak się zastanawiam np jak chodzicie do wróżki co Wam sie sprawdziło? czy np nie wyciągneła odWas informacji a poźniej powiedziała to co w sumie usłyszała? czy nie lepiej nie jest nie wdawać się w gadki tylko po prostu zadawać pytanie i czekać na odpowiedz? bo ja wielokrotnie słyszałam przykładowo siedzi moja koleżanka u wróżki i pyta się co wychodzi z pracą a wróżka na to : czy jeżdzi Pani za granicę? na to kolezanka mówi że tak, na to wróżka odpowiada : bo ja tu widzę właśnie w kartach wyjazdy za granice...Co Wam najczęściej się sprawdza?
To było tak, że nie zdążyłam dobrze usiąść na krześle, ona rozłożyła te swoje karty i pyta mi się tak: "Czy u Pani w rodzinie nie zmarło dziecko, dziewczynka?" A ja zaczęłam płakać i mówię "tak, moje dziecko"....:(
Nie wiem skąd to wiedziała, jak to się stało, ale więcej do niej nie poszłam. Także niczego jej nie sugerowałam, nawet nie zamierzałam jej o tym mówić, a ona sama zapytała.
zastanowcie sie 100 razy, bo ja bylam, majac nadzieje, ze powie mi cos dobrego, a tu mi tak nagadala, ze teraz to spac po nocach nie moge; niby nie wierze, ale podswiadomie ciagle w uszach brzmia mi jej slowa.
Mnie kiedyś powiedziała b.wiele, o wypadku męża, który już miał, o mojej pracy, to się naprawdę sprawdziło.
Ja polecam panią księgową z "Gazety Ostrowieckiej". Kobita bystra i na poziomie. Nie tylko zna się na kosztach, bilansie, ale i tarota postawić umie. Takiej to można ufać. Znaczna część ostrowieckiej elity po porady do niej chodzi.
Ciekawe rzeczy. Może jeszcze linię redakcyjną ustalają wedle tego co powie szklana kula?
Nie, Pachucy, nie wg tego, co powie szklana kula, tylko co wyjdzie w tarocie. A to zdecydowana różnica.
Czy ktoś był u wróżki koło budowlanki czy sprawdza się to co przepowiada?
Ja byłam u wróżki na sandomierskiej i szczerze nie wiem co ma myśleć w sumie nigdy w to nie wierzyłam i poszłam z ciekawość i co gorsz powiedziała mi dużo prawdy! Teraz zastanawiam sie czy sprawdzi sie reszta ale podchodzę do tego z dystansem! jestem ciekawa czy komuś coś sprawdziło? Jeśli tak to proszę piszcie !!!
Ale ta z Sandomierskiej to jak psycholog gada, kiedyś była bardziej rzeczowa, a teraz to każe słuchać siebie, wnikać w głąb siebie itp. Ok rady ma dobre, ale nie mówi tak po prostu co cie spotka w przyszłości