WITAM, SZUKAM DOBREJ WRÓŻKI W OSTROWCU I OKOLICACH, BYŁAM JUZ U PANI NA SANDOMIERSKIEJ ALE NIC SIE NIE SPRAWDZIŁO Z TEGO CO WRÓŻYŁA, PROSZE O OPINIE I KONTAKT DO INNYCH
OO i za sznurek
ja też byłem na Sandomierskiej. naopowiadała mi takich głupot, że o mało nie znalazłem się w szpitalu , szkoda pieniędzy i czasu.
za stówkę mogę powróżyć powinnio się sprawdzić,na dowód tego wczoraj mówiłem że będzie padać no i się sprawdziło-zapraszam wróżyciel prawdę powie.
Poszukaj astrologa i najlepiej numerologa w jednym. Ostatnio taki był w radiu kielce -telefony sie urywały
wroszka,numerolog ,egzorcystka ......i wszystko zwiazane z tym 602-117-325 polecam jest bardzo madra osoba i nie naciagaczka pomogla wielom osoba
Dziękuję bardzo, pewnie skorzystam, patrzę w telefon i narazie nie mam odwagi zadzwonić.
Dopiero zauważyłam, że już ktoś wcześniej podał ten numer ;-)
Witajcie
ja tak się zastanawiam np jak chodzicie do wróżki co Wam sie sprawdziło? czy np nie wyciągneła odWas informacji a poźniej powiedziała to co w sumie usłyszała? czy nie lepiej nie jest nie wdawać się w gadki tylko po prostu zadawać pytanie i czekać na odpowiedz? bo ja wielokrotnie słyszałam przykładowo siedzi moja koleżanka u wróżki i pyta się co wychodzi z pracą a wróżka na to : czy jeżdzi Pani za granicę? na to kolezanka mówi że tak, na to wróżka odpowiada : bo ja tu widzę właśnie w kartach wyjazdy za granice...Co Wam najczęściej się sprawdza?
To było tak, że nie zdążyłam dobrze usiąść na krześle, ona rozłożyła te swoje karty i pyta mi się tak: "Czy u Pani w rodzinie nie zmarło dziecko, dziewczynka?" A ja zaczęłam płakać i mówię "tak, moje dziecko"....:(
Nie wiem skąd to wiedziała, jak to się stało, ale więcej do niej nie poszłam. Także niczego jej nie sugerowałam, nawet nie zamierzałam jej o tym mówić, a ona sama zapytała.
zastanowcie sie 100 razy, bo ja bylam, majac nadzieje, ze powie mi cos dobrego, a tu mi tak nagadala, ze teraz to spac po nocach nie moge; niby nie wierze, ale podswiadomie ciagle w uszach brzmia mi jej slowa.
s pier dalać idiotki z tym watkiem.
Nie, Pachucy, nie wg tego, co powie szklana kula, tylko co wyjdzie w tarocie. A to zdecydowana różnica.
Już coraz rzadziej komentuję na tym forum, widzą takie brednie jak wyżej. Jak można wierzyć w przepowiednie wróżek? Dlaczego nikt nie wyciąga wniosków z logicznego myślenia, że to już nie pogańskie czasy, gdzie opowiadano o czarownicach latających na miotle na Świętym Krzyżu kiedy kogut zapiał o północy. Myśl samodzielnie, potrzebujesz otuchy, dobrego słowa? To idź do przyjaciółki! Nie masz jej, bo spaliłaś wszystkie mosty? Dlatego nie opłaca się być w życiu chujem wobec innych! Dziękuję, koniec transmisji.
798207225 wrozka Milena koło budowlanki 30zl za 2 godziny i sprawdzalnosc dobra