WITAM, SZUKAM DOBREJ WRÓŻKI W OSTROWCU I OKOLICACH, BYŁAM JUZ U PANI NA SANDOMIERSKIEJ ALE NIC SIE NIE SPRAWDZIŁO Z TEGO CO WRÓŻYŁA, PROSZE O OPINIE I KONTAKT DO INNYCH
dobry by był Nostradamus-oj ludzie XXIw,a wy jak w średniowieczu w bajki wierzycie
podaj maila. podam namiar na wrozkę z o-ca
ja też byłem na Sandomierskiej. naopowiadała mi takich głupot, że o mało nie znalazłem się w szpitalu , szkoda pieniędzy i czasu.
czy ta z sandomierskiej to kazdemu mówi że ma wsercu kobiete? itp o kobietach? zaznaczam że wróży tak do kobiety! ;)
Proszę o kontakt do wróżki z Sandomierskiej, jeżeli to nie problem. Kiedyś , dawno u niej byłam, i wiele się sprawdziło, ale nie mam jej nr. tel.
Oj Panie mirku24, bardzo śmieszne, w chwilach zwątpienia, w chwilach strachu i bólu, łapiemy się wszystkiego, chcemy, by było lepiej i tak sobie wierzymy, że może ta wróżka nam dobrym słowem pomoże, powie coś, dzięki czemu będzie nam się chciało, cokolwiek chciało.
adresy, numery telefonów, ceny ...?? ludzie no jak juz piszecie to piszcie z głową
Ja tam nie wiem czy coś w tym jest czy nie. Wiem natomiast, że pewnych rzeczy wolę nie wiedzieć.Bo i po co, żeby się zamartwiać i żyć pod wróżbę? Ja bym radziła solidnie przemysleć sprawę odwiedzenia i skorzystania z usług tzw. "wróżki" bo czy to taka prawdziwa czy naciągana to może nam troszkę namieszać.
Poszukaj astrologa i najlepiej numerologa w jednym. Ostatnio taki był w radiu kielce -telefony sie urywały
wroszka,numerolog ,egzorcystka ......i wszystko zwiazane z tym 602-117-325 polecam jest bardzo madra osoba i nie naciagaczka pomogla wielom osoba
Halina Marianna Galewicz - ul. Witosa 16
tel. 41 266-43-83
kom. 602-117-325
Byłam, polecam
Dziękuję bardzo, pewnie skorzystam, patrzę w telefon i narazie nie mam odwagi zadzwonić.