Chmielów w Domu Weselnym dawna dyskoteka
Sylwester Super grał DJ muzyka od lat 60tych do teraz co kto chcial to zamawial i hulanie na calego!
jedzonko super przystawki dania gorące szampan napoje ciasto nie do przejedzenia
Nogi bolą wątrobe regeneruje po wypitym trunku najedzony i napity
Fajerwerki tak około 8minut super pokaz
byłem pojadłem popiłem i sie wybawiłem
Dobrze żeśmy się bawili.Miód i wino pili,pośpiewali , potańczyli a jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Niech żyje bal! Obyśmy na drugi rok też mogli na niego pójść to najważniejsze.
dokładnie jak piszesz 20:50
jakie wrażenie po sylwestrze w regassie. jak mam się przyczepić nie podobała mi się muzyka, trochę ciasno jak wszyscy tańczyli. dla znajomych był duży stół dalej od muzyki a inni goście musieli siedzię przy małych stolikach blisko muzyki i było za głośno. jak sylwester to trakyuje się gości jednakowo.
Żeby było jednakowo, to by stoły trzeba wynieść i z muzyki zupełnie zrezygnować...
Pod Różą bardzo fajnie. Zespół ok, jedzenie ok, dużo i wymieniane/dokładane bardzo sprawnie, obsługa jak zawsze na najwyższym poziomie. Kto był czy na sylwestrze czy na weselu ten wiem :)
W akademii było super ! O tym, że był bufet z zakąskami wszyscy powinni wiedzieć, bo przy powitaniu gości, pani dyrektor o tym informowała. Atmosfera ZABAWY SUPER !
W "Kameleonie "w Jacentowie super zabawa jedzenie bardzo dobre i duzo nie do przejedzenia obsługa bez zarzutow wszystko czysciotkie zespół rewelacja polecam w 100%
jak najbardziej w ,, Kameleonie''wszystko na plus
Potwierdzam You and Me super sylwester, muzyka -RivaBand grali bardzo długo a przerwy robili b. krótkie, jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone menu.A co najważniejsze nie było ciasno.
Trala-lala nie było ciasno, bo tam nikt nie chce chodzić
Nie było ciasno-bo nie pakują ludzi na chama jak w innych miejscach. Czytaj ze zrozumieniem bo to podstawa
You&Me wspaniały Riva Band, zaskoczył nas stół z owocami morza i super fajerwerki, ogólnie zabawa świetna, jedyne co można się doczepić to trochę za mało soli i przypraw w jedzeniu ;-)
W Venus było fajnie jedzenie bardzo dobre i dużo wyszstkiego,obsługa bardzo miła tylko zespół taki sobie i bardzo ciasno za dużo ludzi.