Na Sudole w kierunku Bałtowa. Ja tam byłam latem na obiedzie i koszmar!!!!!!!!!!!! placek po zbójniclu bez sałatek i z jednym kawałkiem mięsa, przy tym spalony, że szok. Nigdy tam, nawet za darmo!!!!!!!!!!
Robił też mój znajomy tam wesele i też bardzo żaluje, jak ktoś tańczył to już dania gorącego nie dostał, nawet nie wiedział, że coś takiego było w menu.
Nie polecam!!!!!
W Pasji było bardzo fajnie, jedzenie dobre, muzyka fajna :)
A jak zespół grał w zajazd pod jarem Bałtów ?
Pod Jarem grał zespół Retus. Chyba sprostali zadaniu. Grali raczej na żywo bo w pięciu ( gitary, trąbka, perkusja i klawisz) i duzo disco polo, ale ludziom chyba się podobało bo wszyscy bardzo ładnie się bawili.
w Zajezdzie od jarem bylo super byiśmy pierwszy raz i na pewno tam wrocimy !!! polecamy
POD JAREM zabawa super dużo dobrego jedzenia muzyka ok jedynie rano zawiódł autobus który miał odwieśc gości do Ostrowca lecz właściciele nie zawiedli gdyż zamówili taxi na swój koszt
Bałtowski Zapiecek jak zwykle cudownie, super jedzenie, obsługa, muzyka.
O bałtowskim zapiecku jest osobny wątek i opinii pozytywnych brak.
No chyba napisał to właściciel lub przyjaciel.Byłam i nie wrócę.
Niestety za te pieniądze to był żal, bo ani muzyka kiepska, żarcia mało.
Zapiecek w zimowej zamieci śnieżnej z armatek naśnieżających stoki. Piękny widok. Bardzo udana impreza w dobrym towarzystwie.
kto to napisał? właściciel chyba ;)
myślę że w każdym lokalu było inne jedzenie, nie tylko w you & me
Pod różą było super kelnerzy 1 klasa czyściutko na stołach jedzenia dużo jak cos brakowało zaraz bylo donoszone ba nawet nie zdążyło braknąć jak w przypadku soków i zaraz było dolewane
Bałtowski Zapiecek, brak pozytywnych opinii. Przystawki nie dostawiane, brudne talerze nie zamieniane, no a gorące dania wydawane szybko i szybko zabierane. Za 600zl każdy oczekiwal jakiegoś boom, boom było, ale tak negatywne. Zresztą każdy się tak wypowiada. A osobny wątek o zapiecku, gdzie były same negatywy został usunięty, dziwne... Czekać aż nowy prze kogoś założony tez szybko zniknie.
W Zapiecku nawet do toalety były kolejki
Zawiść i zazdrość właścicieli innych lokali jest niesamowita:) Ale tak to jest jak się przegrywa z konkurencjom i nie potrafi się do tego przyznać. Swoją drogą ciekawe czemu na Facebooku nikt nie pisze takich komentarzy.