Magnat- tam zawsze jest super!
Magnat-porażka z jedzeniem oraz z organizacją zamiast oglądać pokaz sztucznych ogni ludzie stali ze świecami zapalonym w środku nie wiem po co. orkiestra zaprosiła na pokaz ogni o 00.10 kiedy bylo juz po pokazie.kelnerki nie wiedziały co podają dla mnie lipa i nie polecam.
Jedzenia bylo mnostwo i bardzo dobre co ty piszesz. A na pokaz to my wyszlismy o 00.00 to wasz problem ze przegapiliscie. Dla naszej ekipy bylo super!! Obsluga ok
Podpisuję się jeśli chodzi o Magdnata,mam ochotę zareklamować. Chcialam obejrzeć pokaz a zamiast tego z winy prowadzącego,który był pijany w trzy du...zatańczyłam ze świeczką.Fotograf przerazajacy -chyba płacą mu od ilości zdjęć a nie jakości,również pijany.Jedzenie ok-mam na myśli dania gorące
You and me wspaniały sylwester bardzo dobre jedzonko inne niż w innych lokalach.
Z czystym sumieniem polecam na przyszły rok.
Na Sudole w kierunku Bałtowa. Ja tam byłam latem na obiedzie i koszmar!!!!!!!!!!!! placek po zbójniclu bez sałatek i z jednym kawałkiem mięsa, przy tym spalony, że szok. Nigdy tam, nawet za darmo!!!!!!!!!!
Robił też mój znajomy tam wesele i też bardzo żaluje, jak ktoś tańczył to już dania gorącego nie dostał, nawet nie wiedział, że coś takiego było w menu.
Nie polecam!!!!!
W Pasji było bardzo fajnie, jedzenie dobre, muzyka fajna :)
Bałtowski Zapiecek jak zwykle cudownie, super jedzenie, obsługa, muzyka.
Tp chyba właściciel pisze tego posta albo jego znajomy. Bo to jest niewypał knajpa!
Potwierdzam You and Me super sylwester, muzyka -RivaBand grali bardzo długo a przerwy robili b. krótkie, jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone menu.A co najważniejsze nie było ciasno.