Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1834 | Najnowszy post
  • Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

Jakie wrażenia po sylwestrze , tak się prześcigaliście z ofertami, poniżej wklejam jakiś pomocniczy spis i piszcie czy warto było pójść i co było w cenie, jak się lokale przyłozyły itd.

Chata Magnolia - Mega Play - 350zł

Gościna Boksycka - Alba Band -

Gościna Smyków - Market, dowóz autokarem - 370zł

Hotel Gromada -360zł

Hotel Red - Riva Band - 420zł

Leśne Kąty - Rytm - 350 zł

Magnat - Concord - 400zł

Novum - Zespół Szarotka - 400zł

Pałac Tarnowskich - Vivat - 400zł

Panorama - Zespół KOMFORT - 380zł

Pasja - Zespół Sukces - 399zł

Regassa -Zespół Balanga - 380zł

Restauracja Gościna -330zł

Restauracja Przystań - Orion

Słowik - Zespół Calvaros - 350 zł

Wichrowe Wzgórza - Trio Masters - 250zł

Zajazd Pod Jarem - Retus - rano autokar do O-ca - 370zł

Gość_ciekawy
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

Nie wiem skad wy bierzecie te cenniki, ale sa nie aktualne. Bylem w magnacie - 350zl za pare od samego poczatku.

Gość_O_o
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

kolego O_o co miałeś w tych 350zł?

możesz napisac?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

W tych 350zl byl tak jakby obiad - pierwsze danie cos co przypominalo strogonowa, ale bylo tego troche malo, drugie danie cos jakby devolaj czy jak to sie pisze + jakas piers z kurczaka czyms nadziewana, no i wiadomo ziemniaki, surowki. Pozniej byl schab z kluskami slaskimi i czerwona kapusta, a pozniej krokiet i barszcz czerwony (byl dobry, choc bardzo mozliwe, ze nie byl "pierwszej mlodosci" bo byl bardzo mocno wysmazony). Poza tymi daniami na stole byly rozne sledzie, galareta, salatki, placki itp, "wiejski stol", stol z owocami, fontanna czekoladowa i do tego do podkladania pod ta czekolade rozne chrupki, banany, winogrona itp. Byla jeszcze jakas fontanna z oranzada albo czyms takim, ale nie probowalem tego wiec nie wiem dokladnie co to bylo. Obsluga byla mila, widzialem, ze jak gdzies ubylo nawet pol dzbanka soku to przechodzacy Pan zabieral i wracal za chwile z napelnionym. Na bierzaco dostawiali napoje i ogolnie bardzo sprawnie uzupelniali to czego brakowalo i za to duzy plus. Byly 2 sale - na jednej gral zespol (w miare fajnie grali), a na drugiej byl DJ. Ogolnie bylo wszystko czego trzeba, z wyjatkiem alkoholu, ktory trzeba bylo przyniesc sobie samemu. Pierwszy raz bylem na takim balu wiec nie wiem jak jest gdzie indziej, ale to podobno standard, ze alkohol trzeba sobie przyniesc i zreszta widzialem, ze kazdy byl na to przygotowany. Jezeli za rok mialoby byc tak samo to polecam. A i nie jestem wlascicielem, ani zadnym jego wyslannikiem :) Po prostu mi sie podobalo i wydaje subiektywna opinie. Pozdrawiam

Gość_O_o
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

na rynku było całkiem fajnie, ale za krótko

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

no jak co roku jest za krótko na rynku....:/

olala23
        Zgłoś
        Odpowiedz

A jak było w Smykowie, bo jestem ciekaw co stracilem lub zyskałem. miałem tam iść.

Proszę o relację obiektywna.

Gość_,.
          Zgłoś
          Odpowiedz

My mamy podobne opinie jak kolega z 08.45 w magnacie była rewelacja.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Wrażenia po sylwestrze 2012/2013 w chatach, zajazdach, restauracjach, gościnach, hotelach i pałacach

Podbijam ponownie

Gość_,.
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -