Studniówka byla za porownywalna cene
No jak była za porównywalną cenę to ja dziękuję. Do czego to dochodzi żeby studniówka kosztowała 600 zł.
Nie była
Ja tam nic nie widze w tym lokalu. jak sie placi sie wymaga, musieki tym razem sie poprawic po dosyc nieudanym sylwestrze
A co z tym sylwestrem było?Bo nic nie wiem?
ile za studniówke???powariowali chyba juz wszyscy do reszty...kiedys studniówki były w szkołach skromnie a nie bale za 600zł.bez pojecia.
8:29 to nie zgadzajmy się na to. Zasłaniają się jakimiś niewidomymi przepisami a chyba ich nie ma. Też nie planuję płacić za jakieś bale dla osób towarzyszących, dla nauczycielek i ich mężów. Nie jestem ich sponsorem i grosza nie dam. No, ale dziś są bale gimnazjalne i też zrzutka i kwiaty dla wszystkich nauczycieli. Powinni wreszcie to jakoś wycofać, niby czemu wiecznie mamy do nich dokładać?
to ich nie zapraszajcie i problem się rozwiąże, po co pluć jadem , żenada.
15:55 z tą studniówką to jak z kwiatami, prezentami na koniec roku. Nikomu się nie podoba a jednak nauczyciele są obdarowywani. Niby nauczyciele nie chcą a ja na jednym forum czytam, że jednak chcą ale nie kwiaty. Jak nie zaprosić? Ja uważam, że wychowawca ok, ale po co mąż nauczyciela/żona? Chyba jestem bardzo stara bo u nas było normalnie i mama nie wydawała nie wiadomo ile kasy.
Przeciez nie kosztowala 600 zl. Tak sie rodza plotki, ogarnijcie sie ludzie.
To nie wiele mniej, nie dałbym tyle kasy za studniówkę. Uważam, iż cena takiego balu powinna wahać się między 200 a 300 zł.
Również nie 520.
520 już razem z fotografem kamerzysta kwiatami itp
Kolejne szkoły już po studniówkach :) Podzielcie się wrażeniami
Studniówka Chreptowicza super ! Wszystko na najwyższym poziome, mega zabawa do samego rana ! Chreptowicz rządzi !!!
Impreza bardzo udana. Zapiecek po raz kolejny stanął na wysokości zadania. Obsługa cały czas na wysokich obrotach, stoły zastawione na full, świetny pomysł z pasta party , przepiękne dekoracje. Zespół super, zabawa do białego rana.
Było świetnie, nogi bolą od tańczenia :)))