Moja koleżanka była i strasznie zadowolona.Szkoła miała jakiegoś dobrego organizatora który się tym zajął.Mówiła że wszystko dograna na maxa.Impreza do powtórzenia za rok oczywiscie w Staszicu
Organizacja zajęli się rodzice, całkiem obrotni z Rady Rodziców
Szkoła miała fajny komitet organizacyjny: rodziców oraz młodzieży, ponieważ oni sami to wszystko organizowali. Mam nadzieję że pozostałe studniówki też będą takie udane.
Zabawa ok ale czegoś tu brakuje bo szkoda ze nikt w ostrowcu nie pomyslal zeby na Studniowkach zorganizować jakieś pomieszczenie na tak zwana Bzykalnie żeby byly jakieś warunki a nie w łazienkach ehhhh
Jeśli już mowa o bzykaniu to organizatorzy również o to zadbali.Jest w lokalu tz.''zapiecek''znajduje się na górze.Tam można było się spokojnie bzykać w miłej scenerii
Staszic jest najlepszy.Wiadomo było,że jak coś robi to z pełną pompą.100% sukcesu.Impreza na pewno będzie długo w pamięci.Dziękujemy wszystkim:ORGANIZATOROWI-mistrz świata,ZAPIECKOWI_że po kuble zimnej wody się otrząsnął i stanął na wysokości zadania,ZESPOŁOWI-był super-dali czadu.DZIEKI DZIEKI DZIEKI.
Teraz aż chce się zabrać za przygotowania do matury
Te pozytywne opinie widać że zapiecek wysyła po tragicznym sylwestrze żeby sobie odbudować opinię. Ale niestety nie uda im się, i tak spalone miejsce na imprezy i ogólnie strata pieniędzy.
Najlepiej krytykować innych, skąd wiadomo że to Zapiecek wysyła te wiadomości. Mów za siebie. Bawiliśmy się wyśmienicie, wszystko było dopracowane i dopięte na ostatni guzik. Dla mnie to miejsce jest na 1 miejscu pod względem organizowania dużych imprez. Nie byłam na Sylwestrze, więc nie jestem w stanie ocenić jak było. Ale na studniówce było super.
Bzdura, bylam, wiec uczciwe musze napisac - impereza byla na najwyzszym poziomie, wystarczy zapytac uczniow i osoby towarzyszace. Takie sa fakty.
8:14-8:59-9:02-9:03-9:05 naprawdę pisze tak wiele osób? hehe
Rozbawiłeś mnie Wojtku.
Zapiecek poprawił błędy i naprawdę stanął na wysokości zadania.Jeśli nie byłeś na tej imprezie to się nie wypowiadaj.Zapiecek dostał za swoje po Sylwestrze.Faktycznie dał ciała ale na kolejnej imprezie dał z siebie wszystko.Studniówka w Staszicu była super udana.Lokal był cudowny,jedzenie przepyszne i obsługa na najwyższym poziomie.Każdy może popełnić błąd...ważne żeby wyciągać wnioski.I tą opinię na pewno nie pisze przedstawiciel Zapiecka tylko uczestnik imprezy.
Potwierdzam.Dajcie już spokój Zapieckowi.Super lokal wiec nie czepiajmy sie go już.Było extra.Dziękujemy
A tak poza tym,była udana ponieważ wszyscy goście tam będący przyszli w dobrych humorach...czerpali radość z wieczoru i nie ulega wątpliwości,że bawiła się tam najlepsza młodzież na świecie.
Co wy porównujecie studniówkę za grosze do sylwestra za 6 stów ?