Zgadzam się z gościem z 17:00. Młodzież bawiła się wspaniale. Zespół grał rewelacyjnie. Nagłośnienie bardzo dobre. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa i ochrona - super.
jaki zespol gral w zapiecku na wczorajszej studniowce?
Zespół muzyczny "Wanted" z Kielc spisał się rewelacyjnie. Zabawa przy ich muzyce była wspaniała. Dużo atrakcji dodatkowych też urozmaiciło imprezę.
WANTED!!!
Zespół z Kielc
Wprost rewelacja ?????????
Bardzo mnie to cieszy, czyli krytyka sylwestra pomogła.Naprawdę żal by było gdyby taki lokal się zmarnował.Imprezy sylwestrowej pewnie tam nie powtórzę,ale chciałabym bez obaw zabrać tam swoich gości na obiad.Naprawdę życzę powodzenia .
Było na prawdę REWELACYJNIE.Rodzice wzruszeni zorganizowali taki szał,chwała im za to.Szkoda ze ten bal jest raz w życiu.Będę za nim tęsknić.Dziękujemy wszystkim którzy zorganizowali taki czadowy wieczór dla nas.STASZIC GÓRĄ JAK ZAWSZE. TERAZ WSZYSTKIE SZKOŁY BĘDĄ PAPUGOWAĆ
Przepraszam bardzo, ale co tu do papugowania?
To że Staszic miał jako pierwszy studniówkę to nie znaczy, że inne szkoły będą cokolwiek papugować
np fotobudke już doszły mnie słuchy. Kazda szkoła chce ją miec.Wymyślcie coś innego sobie. Troche inwencji twórczej.Lasery też będą pewnie wszędzie
Z tego co wiem to inne szkoly we wcześniejszym terminie wybrały Zapiecek wiec nic nie papuguja.
Bardzo cieszy mnie to że wraca moda na żywe bandy na takich imprezach.
chyba nie mowa o lokalu tylko atrakcjach na balu.Ja bym tam nie chciała tego co inne szkoły mają
w Staszku było odjazdowo.Trzeba to przyznać
Popieram Gościa z 19:33. Rzeczywiście na Studniówce było super. Wspaniała obsługa, superowski zespół, moc atrakcji. Restauracja Zapiecek sprawdziła się w stu procentach, jako miejsce na tego typu imprezy. Jedzenie i smakołyki bardzo dobre. Szkoda że tak szybko się skończyło.
ale nikt nie mówił, że będzie miał takie same atrakcje, więc nie wiem czemu mowa o papugowaniu
Popieram.Było super.Mieli jakiegoś koordynatora -organizatora który zna się na tym.Koleżanka była i bardzo chwaliła.Wszystko dograne i zapięte na ostatni guzik.Impreza do powtórzenia.Ja jestem za