Mój syn był jako osoba towarzysząca. Rano odwoziłem do domu dwie pary i młodzież mówi, że było w porządku. Słyszeliśmy o trochę "nieudanym" sylwestrze, ale krytyka mam nadzieję zasłużona poskutkowała. Pytałem ich o jedzenie, obsługę, organizację i cała czwórka jest szczerze zadowolona. Zresztą byłem po nich przed samą szóstą rano i młodzież ociągała się z wyjazdem . Jak by było źle to pouciekaliby dużo wcześniej do domów.
Staszic SUPERRR wszystko dopilnowane, jedzenia full, obsługa chodziła na wysokich obrotach, muzyka extra. Zapiecek jako organizator REWELACJA.
Zabawa była przednia :)
Aż nie chciało się wracać .
Mimo wpadki z Sylwestrem, straty zostały" odbudowane".
Lokal jest piękny i wszystko było dograne perfekcyjnie.
Oby studniówki innych szkół były zorganizowane równie świetnie .
Pozdrawiam :]
jaki zespol gral w zapiecku na wczorajszej studniowce?
Bardzo mnie to cieszy, czyli krytyka sylwestra pomogła.Naprawdę żal by było gdyby taki lokal się zmarnował.Imprezy sylwestrowej pewnie tam nie powtórzę,ale chciałabym bez obaw zabrać tam swoich gości na obiad.Naprawdę życzę powodzenia .
Zespół muzyczny "Wanted" z Kielc spisał się rewelacyjnie. Zabawa przy ich muzyce była wspaniała. Dużo atrakcji dodatkowych też urozmaiciło imprezę.
WANTED!!!
Zespół z Kielc
Z tego co wiem to inne szkoly we wcześniejszym terminie wybrały Zapiecek wiec nic nie papuguja.
Bardzo cieszy mnie to że wraca moda na żywe bandy na takich imprezach.
Popieram.Było super.Mieli jakiegoś koordynatora -organizatora który zna się na tym.Koleżanka była i bardzo chwaliła.Wszystko dograne i zapięte na ostatni guzik.Impreza do powtórzenia.Ja jestem za
Organizacja zajęli się rodzice, całkiem obrotni z Rady Rodziców
ale nikt nie mówił, że będzie miał takie same atrakcje, więc nie wiem czemu mowa o papugowaniu
Dla naszej klasy w zapiecku tragedia nam się nie podobało i dojazd godzina z ostrowca porażka jakaś.
Nigdy więcej.
Najlepiej krytykować innych, skąd wiadomo że to Zapiecek wysyła te wiadomości. Mów za siebie. Bawiliśmy się wyśmienicie, wszystko było dopracowane i dopięte na ostatni guzik. Dla mnie to miejsce jest na 1 miejscu pod względem organizowania dużych imprez. Nie byłam na Sylwestrze, więc nie jestem w stanie ocenić jak było. Ale na studniówce było super.
Potwierdzam.Dajcie już spokój Zapieckowi.Super lokal wiec nie czepiajmy sie go już.Było extra.Dziękujemy
Studniówka byla za porownywalna cene
520 już razem z fotografem kamerzysta kwiatami itp