gość zenek plecie androny .. ehehe..no fantazję to mają niektórzy, byłem w magnacie i wszystko było ok
popieram innych bylo super w magnacie. A zenek to pewnie jeden z tej holoty co postanowili wytluc szklo na parkingu. powinni miec zakaz wejscia do takich lokali!
W Platinium też było SUPER
w NOVUN odwołany????? Biedny gwiazdor zespołu muzycznego HIT:(((
goscina na smykowie rewelacja polecam zarabisty zespol a jedzenie do dzis slinka cieknie
Ostrowiacy bawili się przednio,atak biedują .
Jedni idą na sylwestra aby szukać dziury w całym a inni idą się zabawić my byliśmy grupa znajomych a zajeździe pod jarem w Bałtowie wybawilismy się bardzo jedzenia dużo i smaczne było nawet sushi i stol wiejski z bimberkiem i mistrzowskimi pierogami (brawa dla szefa kuchni)dużo smacznych przystawek wspaniały pokaz fajerwerków a i był autokar także wszystko pod klienta napewno tam wrócimy szkoda tylko ze nie wygraliśmy gratisowego sylwestra za rok jako królowie balu ale i tak było super
Bo tam zawsze jest super:) Żałuję że w tym roku nie mogłam być. Najlepsze Sylwestra na jakich byłam to Pod Jarem w Bałtowie. Jeden minus to autobus podstawiony o 5.00 :), a może coś się zmieniło?
Ale zazdrościsz, wytykasz czy co?
Ale masz rację na forum cały czas biadolą, jak to źle ale wystarczy od piątku na parkingi marketów popatrzeć i wszystko jasne.
Na balach bawiła się garstka w porównaniu z tymi, co zostali w domach tak więc nie jest wcale tak kolorowo jak piszesz. Parkingi supermarketów nie są żadnym wyznacznikiem bogactwa.
a co to za gwiazdor jak biedny, zazdrosna jestes?
A czy był ktoś w Lawendowym Dworku?Jak się podobało?
Lokal piękny, jedzenie bardzo smaczne obsługa ok
Zespół muzyczny tragedia. Nie można było rozpoznać ani po słowach a ni po muzyce co grali. Jak się poopijali i grali z PLAYBACKu to dopiero dało się zatańczyć. Szkoda ze względu na zespół, bo mogło być idealnie.
Sam lokal jak najbardziej godny polecenia.
Lawendowy Dworek przy trasie 754 jak lecisz na Bałtów to jest miejscowość Maksymilianów 3 km przed Bałtowem, po prawej stronie duży nowy budynek
star - nie jestem zazdrosna bo nie jestem kobietą :P
A my byliśmy w Platinium i było super. Oby tak dalej.
"Pod Różą" -wielkie gratulacje za całokształt!!!!!!!!!!! Brawa dla właścicielki i organizatorki. Następnym razem będzie większa grupa.