Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

W Magnacie z tego co wiem było blisko 300 osób stąd dużo wpisów.

Gość 15.20 masz prawo do swojego zdania, ale nic nie napisałeś co Ci nie odpowiadało.

Myślę, że ważniejsze jest to z kim spędzamy tego Sylwestra, niżeli gdzie go spędzamy... ale to tylko moje zdanie i kolejny komentarz.

Wszystkiego Dobrego na 2014r

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

W Magnacie bawiłam się spoko przy zespole muzycznym. Na drugiej sali Dj do bani. Dobrze że były dwie sale. Jedzenie dobre. W przyszłym roku sylwester gdzie indziej. Pa :)

Gość_Kasia
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja byłam w Magnacie;) impreza spoko bo bylo nas ok 20 par. Ale jesli chodzi jedzenie- beznadziejne;/ o drugie cieple danie musielismy sie upomniec po godz bo nikt go nam nie dostarczyl;/ ogolnie za taka kwote to marnie

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

Ja ze znajomymi wybraliśmy się na Wichrowe wzgórza i chodź ten lokal już lata świetności ma już dawno za sobą to nam się podobało, nie wiem ile dokładnie osób było ale wydaje mi się ze trochę za dużo, chodź tylko chwilami, gdy każdy prawie na parkiecie się znalazł. Jedynie jedzenia było troszkę za mało.. ale chyba nikt głodny nie był, chodź mogli się bardziej postarać:) wiejski stół kurczył się w mgnieniu oka:D obsługa na plus.

Gość_Łukasz
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Byliśmy z mężem w Wenus i jesteśmy zadowoleni . Od znajomych wiemy też, że wyszli zadowoleni z Pasji oraz z Pod Róży. Naszym zdaniem dużo zależy od Towarzystwa i Nastawienia.

Gość_anna
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

ja tez byłam w Magnacie i było super w przyszlym roku tez ide

Gość_domka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Witam wszystkich forumowiczów.

Trafił do mnie link do tego posta i chciałbym się wypowiedzieć.

Na wstępie serdecznie dziękuję za obecność i wspólne przywitanie Nowego Roku dla wszystkich gości Hotelu MAGNAT w Jacentowie.

Z góry przepraszam, że podbijam wypowiedz. Mam nadzieję że wpisy o innych lokalach też się pojawią.

Bardzo bym prosił o szczegółowszą wypowiedz Kasi godz 19.02 na temat mojego prowadzenia i rodzaju prezentowanej muzyki. Do każdej imprezy starannie się przygotowuję i staram się sprawnie i szybko reagować na potrzeby odbiorcy (gości Balu Sylwestrowego). Dało mi to 16lat doświadczenia w branży. Bardzo chętnie dowiem się co przyczyniło się do wpisu "Dj do bani" i naprawię błędy jakie popełniłem wg Kasi. Trudno jest aby 100% gości wyniosło z imprezy 100% zadowolenia lecz cały czas dążę do tego.

Wszystkiego Najlepszego na 2014r dla ostrowczan

Gość_DJ J-zeR
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

oj nieprzejmuj się Dj ile lat grasz ?to niewiesz jacy sa ludzie ,jeden złosliwy, drugiemu słoń nadepnął na ucho itd.trudno niektóre wypowiedzi brać na poważnie ,tak samo z zespołami wiadomo co kto prezentuje a wypowiedzi sa śmieszne i w niektórych przypadkach grubo naciągane lub odwrotnie

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

a był ktoś w Novum??

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie zgadzam się z wypowiedzią 23.48 jedzenie było naprawdę super i było tego tyle że nie byłam w stanie wszystkiego skosztować. Trzeba było siedzieć i czekać a nie latać po sali a potem mieć pretensje że się nie dostało. Przy naszym stoliku wszystko było na czas i nikt nie narzekał, również byliśmy większą grupą. Dodam że zespół również pierwsza klasa dali czasu, dj również rewelka.

Gość_Anka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

W novum odwołany sylwester

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 50

Anka co ty gadasz ile casu szło danie... Ludzie zbiór ekipy która nie potrafi nawet chodzić prosto to są kelnerzy? hah porażka Jedzenie dostaliśmy zimne i nagetsy były surowe aa ze schabowego zawiniętego w sposób gołąbka płynęła krew...

A te latające kieliszki?.... proszę was taka boruta pierwszy i ostatni raz... Tak to jest jak personel to zbiór ludzi którzy nie mają nic wspólnego z gastronomią tylko są wzięci z ulicy za 6.zł za godzine... personel jest bez kwalifikacji co powoduje brak organizacji oraz kierowaniem ludźmi.

Gość_zenek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zenek albo jesteś taki tępy albo udajesz i piszesz bzdury, też byłem na sylwestrze w magnacie i wszystko było na najlepszym poziomie. A dlaczego tak piszę o Tobie? Bo to nie było mięso ze schabu tylko z kurczaka :) widać że na niczym się nie znasz "no comment " więcej już się nie wypowiadam . A co do kieliszków również nie podobało mi się to, ale niestety to wina upojonych gości a nie obsługi.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Ja napisze co mi się nie podobało w muzyce którą grasz. Zbyt długie kawałki tzn. od dechy do dechy. Po co grać całe utwory nie lepiej zwrotka dwie i przejście do następnej piosenki. Może się nie znam ale takie moje wrażenia. A i za mało włoskich utworów. Mimo wszystko uważam, że było super. A najbardziej podobały mi się laski w mini. Było ich tyle, że masakra. Było na czym oko zawiesić.

Gość_AAA
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

W Gromadzie był super sylwester. Jedzonko smaczne i ładnie podane.Obsługa kelnerska bardzo profesjonalna.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

nam bardzo smakowalo. pozdro Magnat :-)

Gość_davidek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Perspektywy.

1. Muzyka z lat 80-tych i to było fajne, bo przypomniało dawne czasy ( żałuje, ze nie obowiązywał stój tamtych lat- byłoby jeszcze fajniej).

2. Jedzenie: w a la strogonowie była kiełbasa parówkowa.... niezbyt mi to smakowało, bigos do bani, koreczki .... chm.... jedzenie nie było najsmacziejsze.

3. gorąco- bez klimatyzacji.

w cenie 300 zł nie było flaszki.

Gość_Anka
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

My byliśmy Pod Różą impreza była super pyszne jedzenie i świetny zespół.Obsługa jak zawsze na wysokim poziomie.

Gość_gosia37
          Zgłoś
          Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -