Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

Coś napiszecie o Wichrowych Wzgórzach? Ja byłam tam i bawilam się dobrze a jak wasze odczucia?

Gość_Anula
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

My też byłyśmy na Wichrowych i też nam się bardzo podobało.Orkiestra -super ,jedzonko też więc poprostu EXTRA.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Byłem w Magnacie było super ale co mi się nie podobało to dwaj przebierańcy (ochrona) chodzący po sali zamiast pilnować z boku gdzieś na zewnątrz. Przecież burd nie było.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Byliśmy "Pod Różą" z dość dużą grupą znajomych...dramat do potęgi. Niestety zespół, muzyka poniżej podłogi bo niżej się już chyba nie da..każdy kawałek był zepsuty.A jedzenie Boże broń!!! Co jeszcze sala do tańczenia bez klimatyzacji nawet okna nie można było uchylić mimo wielokrotnego zgłaszania tego do "właścicielki".Człowiek bawił się spocony na sali nie można było nawet oddychać. Szok!! A Pokaz fajerwerków no niestety to było jakieś nieporozumienie 2 minuty z zegarkiem w ręku zobaczyło może z 1/6 ludzi. Kompletny brak organizacji!!! Nawet czasu trzeba było sobie samemu pilnować bo inaczej przegapiło by się 12!. Byliśmy w różnych lokalach ale tu to kompletna porażka to mało powiedziane!!!!

Gość_agata56
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja również byłem ''pod różą'' i nie zgodzę się z tą opinią Jedzenie jak zawsze było świetne - byłem już na dwóch weselach , a orkiestra grała w porządku. więc chyba słoń Ci usiadł na ucho!!!!!!!! Pokaz fajerwerków oglądałem od początku i trwał około 6 min może za późno wyszłaś z sali.

Gość_Paweł
        Zgłoś
        Odpowiedz

Organizatorka przywitała nas bardzo miło i tyle było dobrego w sylwestrze. Dania gorące były na zimno a napoje zimne na ciepło i różne na różnych stolikach. Przystawki wyglądały przepięknie ale kucharz niech przyjdzie do mojego syna na naukę gotowania ( praktyki miał w różnych lokalach). Szampana podano w szczątkowej ilości już po północy. Niestety nie zdążyłam na fajerwerki gdyż tłum nie pozwolił mi dojść do drzwi. Miałam darmową "saunę" w postaci sali do tańca. Atrakcją wieczoru był dym puszczony przez orkiestrę, który jeszcze bardziej nie pozwolił nam oddychać. Najciekawszą atrakcją wieczoru była fontanna czekoladowa - jadalna. Zamiast jedzenia mogli podać same owoce. Dobrze że byliśmy w doborowym towarzystwie i bawiliśmy się Sami doskonale.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

a ja bawiłem się poza ostrowcem. rewelacyjna muzyka,dobre jedzenie,fajny klimat:)i jakie dziewczyny:))

Gość_jahahha
      Zgłoś
      Odpowiedz

Byliśmy w magnacie, jedzenie super, muzyka rewelacja, ogólnie bardzo udany sylwester.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

wichrowe wzgórze na duży plus :-) W przyszłym roku tez sie tam wybieram :-)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Za krótko trwa zabawa Sylwestrowa... Mogłabym jeszcze i jeszcze przy takiej muzyce. Na którą sale by się nie poszło to było super. Didżej dobierał rewelacyjnie muzykę. Zespół bardzo dobry. Brawo MAGNAT! Co do jedzenia to dużo nie jadłam, bo nie po to tam poszłam... każdym razie ilość nie do przejedzenia. Może ktoś inny się wypowie.

Najważniejsze jest towarzystwo, które miałam znakomite.

Jeśli ma ktoś zdjęcia to poproszę o maila dusia11@o2.pl

Z góry dziekuję

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Na facebooku masz dużo zdjęć z sylwestra z magnata.

Gość_mark
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Nie mówię tego ze złości czy z zazdrości , ale nie rozumiem co fajnego jest w takiej imprezie do białego rana , sorry ale dla mnie to męka i udręka , no chyba , że ktoś tylko chce się pokazać i mam wrażenie , że tylko o to ostatnio większości chodzi , a nawet gdyby impreza była zła to i tak dookoła opowiada się , że najlepsza na świecie .

; Ja tam wolę jak co roku miły wieczór z żoną i dzieciakami w domu i bardzo się cieszę , że mamy chwilę czasu dla siebie .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak ktoś uwielbia tańczyć, lubi towarzystwo i zabawę, lubi się powygłupiuać i wyluzować a do tego nie nadużywa alkoholu i ma kondycję to widzi "coś fajnego" w imprezach do białego rana. My z mężem uwielbiamy się tak bawić a do tego mamy towarzystwo kilku par, bliskich przyjaciół, też tańczących i każdego Sylwestra tak spędzamy.

Można spędzić tę noc w domu, ale jako kobieta doradzę Ci jedno - zabierz czasem swoją żonę na bal - niech ma okazję się wystroić i pokazać. Kobiety to lubią :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

W Pasji spoko ;) obsługa w miarę, żarcie nawet ok a zespół zajebisty!!!! Sukces jest najlepszy zespołem w Ostrowcu ;)

Gość_m
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja byłam w Świętokrzyskim Dworze.

Jedzenie super, obsługa też.

Muzyka również w porządku, był wodzirej, który zachęcał wszystkich do zabawy.

Ogólnie na duży plus.

Sala klimatyzowana, wszystko elegancko i z klasą.

pozdrawiam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

widać że reklama ....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

MAGNAT.....dobra reklama, wcale takiej rewelacji nie było, jak piszecie....

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja tam bylam z mezem na naszym wspolnym pierwszym malzenskim sylwestrze w magnacie i bylo rewelacyjnie. poznalismy tez kilka fajnych osob i tez zachwalali

Gość_olga
              Zgłoś
              Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -