Witam was Ostrowczanie i Ostrowczanki w Nowym 2014 r.
No i jak kochani spędziliście Sylwestra 2013/2014?
Jakie wasze wrażenia? kto bawił się w lokalu to czy spełnił wasze oczekiwania za pieniądze, które włożyliście? Kto bawił się w domu na prywatce? a kto spędzał Sylwka samotnie ? piszcie piszcie piszcie
u mnie jak co roku samotny sylwester, no ale nie było tak źle, dobry film, książka, internet a co u was?
W Gromadzie był super sylwester. Jedzonko smaczne i ładnie podane.Obsługa kelnerska bardzo profesjonalna.
tegoroczny tvn mimo że wyciszony + jakiś film "wieczór panieński " czy jakoś tak, na przetrwanie do północy , oceniam na +. Zwłaszcza film dobry ;) a i kaca nie ma i obiad ugotowałem ;)
Pasja dała radę:) Dobre jedzenie, super zespół i świetni ludzie:)
Nie mówię tego ze złości czy z zazdrości , ale nie rozumiem co fajnego jest w takiej imprezie do białego rana , sorry ale dla mnie to męka i udręka , no chyba , że ktoś tylko chce się pokazać i mam wrażenie , że tylko o to ostatnio większości chodzi , a nawet gdyby impreza była zła to i tak dookoła opowiada się , że najlepsza na świecie .
; Ja tam wolę jak co roku miły wieczór z żoną i dzieciakami w domu i bardzo się cieszę , że mamy chwilę czasu dla siebie .
Jak ktoś uwielbia tańczyć, lubi towarzystwo i zabawę, lubi się powygłupiuać i wyluzować a do tego nie nadużywa alkoholu i ma kondycję to widzi "coś fajnego" w imprezach do białego rana. My z mężem uwielbiamy się tak bawić a do tego mamy towarzystwo kilku par, bliskich przyjaciół, też tańczących i każdego Sylwestra tak spędzamy.
Można spędzić tę noc w domu, ale jako kobieta doradzę Ci jedno - zabierz czasem swoją żonę na bal - niech ma okazję się wystroić i pokazać. Kobiety to lubią :)
Ja również byłem ''pod różą'' i nie zgodzę się z tą opinią Jedzenie jak zawsze było świetne - byłem już na dwóch weselach , a orkiestra grała w porządku. więc chyba słoń Ci usiadł na ucho!!!!!!!! Pokaz fajerwerków oglądałem od początku i trwał około 6 min może za późno wyszłaś z sali.
Ja również bylem "pod różą" i niestety zgadzam się w 100% z Agatą. Szkoda pieniędzy i zachodu. Dziadostwo straszne.
Organizatorka przywitała nas bardzo miło i tyle było dobrego w sylwestrze. Dania gorące były na zimno a napoje zimne na ciepło i różne na różnych stolikach. Przystawki wyglądały przepięknie ale kucharz niech przyjdzie do mojego syna na naukę gotowania ( praktyki miał w różnych lokalach). Szampana podano w szczątkowej ilości już po północy. Niestety nie zdążyłam na fajerwerki gdyż tłum nie pozwolił mi dojść do drzwi. Miałam darmową "saunę" w postaci sali do tańca. Atrakcją wieczoru był dym puszczony przez orkiestrę, który jeszcze bardziej nie pozwolił nam oddychać. Najciekawszą atrakcją wieczoru była fontanna czekoladowa - jadalna. Zamiast jedzenia mogli podać same owoce. Dobrze że byliśmy w doborowym towarzystwie i bawiliśmy się Sami doskonale.
W Magnacie z tego co wiem było blisko 300 osób stąd dużo wpisów.
Gość 15.20 masz prawo do swojego zdania, ale nic nie napisałeś co Ci nie odpowiadało.
Myślę, że ważniejsze jest to z kim spędzamy tego Sylwestra, niżeli gdzie go spędzamy... ale to tylko moje zdanie i kolejny komentarz.
Wszystkiego Dobrego na 2014r
W Magnacie bawiłam się spoko przy zespole muzycznym. Na drugiej sali Dj do bani. Dobrze że były dwie sale. Jedzenie dobre. W przyszłym roku sylwester gdzie indziej. Pa :)
ja tez byłam w Magnacie i było super w przyszlym roku tez ide
w NOVUN odwołany????? Biedny gwiazdor zespołu muzycznego HIT:(((
goscina na smykowie rewelacja polecam zarabisty zespol a jedzenie do dzis slinka cieknie
Ostrowiacy bawili się przednio,atak biedują .
Lokal piękny, jedzenie bardzo smaczne obsługa ok
Zespół muzyczny tragedia. Nie można było rozpoznać ani po słowach a ni po muzyce co grali. Jak się poopijali i grali z PLAYBACKu to dopiero dało się zatańczyć. Szkoda ze względu na zespół, bo mogło być idealnie.
Sam lokal jak najbardziej godny polecenia.