Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

Ilość postów: 17 | Odsłon: 7379 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014”.
  • Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

Witam was Ostrowczanie i Ostrowczanki w Nowym 2014 r.

No i jak kochani spędziliście Sylwestra 2013/2014?

Jakie wasze wrażenia? kto bawił się w lokalu to czy spełnił wasze oczekiwania za pieniądze, które włożyliście? Kto bawił się w domu na prywatce? a kto spędzał Sylwka samotnie ? piszcie piszcie piszcie

u mnie jak co roku samotny sylwester, no ale nie było tak źle, dobry film, książka, internet a co u was?

Gość_Magda
    Zgłoś
    • Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

W Gromadzie był super sylwester. Jedzonko smaczne i ładnie podane.Obsługa kelnerska bardzo profesjonalna.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Wrażenia ostrowczan i ostrowczanek po sylwestrze 2013/2014

tegoroczny tvn mimo że wyciszony + jakiś film "wieczór panieński " czy jakoś tak, na przetrwanie do północy , oceniam na +. Zwłaszcza film dobry ;) a i kaca nie ma i obiad ugotowałem ;)

Gość_foka
    Zgłoś

Pasja dała radę:) Dobre jedzenie, super zespół i świetni ludzie:)

Gość_Kama
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Nie mówię tego ze złości czy z zazdrości , ale nie rozumiem co fajnego jest w takiej imprezie do białego rana , sorry ale dla mnie to męka i udręka , no chyba , że ktoś tylko chce się pokazać i mam wrażenie , że tylko o to ostatnio większości chodzi , a nawet gdyby impreza była zła to i tak dookoła opowiada się , że najlepsza na świecie .

; Ja tam wolę jak co roku miły wieczór z żoną i dzieciakami w domu i bardzo się cieszę , że mamy chwilę czasu dla siebie .

Gość
    Zgłoś

Jak ktoś uwielbia tańczyć, lubi towarzystwo i zabawę, lubi się powygłupiuać i wyluzować a do tego nie nadużywa alkoholu i ma kondycję to widzi "coś fajnego" w imprezach do białego rana. My z mężem uwielbiamy się tak bawić a do tego mamy towarzystwo kilku par, bliskich przyjaciół, też tańczących i każdego Sylwestra tak spędzamy.

Można spędzić tę noc w domu, ale jako kobieta doradzę Ci jedno - zabierz czasem swoją żonę na bal - niech ma okazję się wystroić i pokazać. Kobiety to lubią :)

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Ja również byłem ''pod różą'' i nie zgodzę się z tą opinią Jedzenie jak zawsze było świetne - byłem już na dwóch weselach , a orkiestra grała w porządku. więc chyba słoń Ci usiadł na ucho!!!!!!!! Pokaz fajerwerków oglądałem od początku i trwał około 6 min może za późno wyszłaś z sali.

Gość_Paweł
    Zgłoś

Ja również bylem "pod różą" i niestety zgadzam się w 100% z Agatą. Szkoda pieniędzy i zachodu. Dziadostwo straszne.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_krzyś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Organizatorka przywitała nas bardzo miło i tyle było dobrego w sylwestrze. Dania gorące były na zimno a napoje zimne na ciepło i różne na różnych stolikach. Przystawki wyglądały przepięknie ale kucharz niech przyjdzie do mojego syna na naukę gotowania ( praktyki miał w różnych lokalach). Szampana podano w szczątkowej ilości już po północy. Niestety nie zdążyłam na fajerwerki gdyż tłum nie pozwolił mi dojść do drzwi. Miałam darmową "saunę" w postaci sali do tańca. Atrakcją wieczoru był dym puszczony przez orkiestrę, który jeszcze bardziej nie pozwolił nam oddychać. Najciekawszą atrakcją wieczoru była fontanna czekoladowa - jadalna. Zamiast jedzenia mogli podać same owoce. Dobrze że byliśmy w doborowym towarzystwie i bawiliśmy się Sami doskonale.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

W Magnacie z tego co wiem było blisko 300 osób stąd dużo wpisów.

Gość 15.20 masz prawo do swojego zdania, ale nic nie napisałeś co Ci nie odpowiadało.

Myślę, że ważniejsze jest to z kim spędzamy tego Sylwestra, niżeli gdzie go spędzamy... ale to tylko moje zdanie i kolejny komentarz.

Wszystkiego Dobrego na 2014r

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

W Magnacie bawiłam się spoko przy zespole muzycznym. Na drugiej sali Dj do bani. Dobrze że były dwie sale. Jedzenie dobre. W przyszłym roku sylwester gdzie indziej. Pa :)

Gość_Kasia
    Zgłoś

ja tez byłam w Magnacie i było super w przyszlym roku tez ide

Gość_domka
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

w NOVUN odwołany????? Biedny gwiazdor zespołu muzycznego HIT:(((

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

goscina na smykowie rewelacja polecam zarabisty zespol a jedzenie do dzis slinka cieknie

Gość_iza
    Zgłoś

Ostrowiacy bawili się przednio,atak biedują .

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

Lokal piękny, jedzenie bardzo smaczne obsługa ok

Zespół muzyczny tragedia. Nie można było rozpoznać ani po słowach a ni po muzyce co grali. Jak się poopijali i grali z PLAYBACKu to dopiero dało się zatańczyć. Szkoda ze względu na zespół, bo mogło być idealnie.

Sam lokal jak najbardziej godny polecenia.

Gość
    Zgłoś

Gdzie to jest?

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 19 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę