Witam was Ostrowczanie i Ostrowczanki w Nowym 2014 r.
No i jak kochani spędziliście Sylwestra 2013/2014?
Jakie wasze wrażenia? kto bawił się w lokalu to czy spełnił wasze oczekiwania za pieniądze, które włożyliście? Kto bawił się w domu na prywatce? a kto spędzał Sylwka samotnie ? piszcie piszcie piszcie
u mnie jak co roku samotny sylwester, no ale nie było tak źle, dobry film, książka, internet a co u was?
Ja spędziłam na domówce u bratowej. Było fajnie
Sylwester, jak każdy inny dzień w roku - na mnie wrażenia nie robi, w końcu zmienia się jedynie data, jak codziennie ;-)
Szkoda, że niektórzy potłukli kieliszki szampana na dworze o pöłnocy na imprze w magnacie. Gratulacje , ktoś po tym w tłumie musiał chodzić. Naprawdę szczere gratulacje.
Platinium - góra - oceniam na plus. Dobra ochrona, sprawna obsługa na barze, kelnerki miłe i pomocne. Nie śmierdzę po pobycie tam papierochami, nikt mi nie dał po ryju. Do tego fajnie wyremontowana sala i muzyka, która mi odpowiadała. A wszystko w cenie 20 zł/bilet. Jestem pod wrażeniem!
tegoroczny tvn mimo że wyciszony + jakiś film "wieczór panieński " czy jakoś tak, na przetrwanie do północy , oceniam na +. Zwłaszcza film dobry ;) a i kaca nie ma i obiad ugotowałem ;)
Pasja dała radę:) Dobre jedzenie, super zespół i świetni ludzie:)
Bylismy w Kameleonie w Jacentowie, sala nie powala, ale wszystko inne tj. jedzenie, obsluga, orkiestra na 6 +. Naprawde polecamy. Jeden z najtanszych sylwkow w okolicy 300 w tym bardzo duzo przystawek, salatek 5 dan goracych i 0.7 na pare. Bylo tego tak duzo ze nie dalo sie nawet skosztowac tego co na stole. Majac porownanie z lokali ostrowieckich z lat poprzednich naprawde warto.
w magnacie bylo super. impreza jakich malo. duzoo dobrego jedzenia i muzyka super ze nogi bola :-) warto bylo!!! pozdro dla naszej paczki
ja bylam w magnacie i było zaj....... jedzenie super.... i tak duzzoooo teraz dietka;) duzy plus za dwie sale ;)
Zdjęcia są z bali sylwestrowych w Ostrowcu
bylismy w Magnacie, było super!!!! Dwie sale taneczne(dj i zespoł to strzał w 10!)Jedzenia full, stół schachecki wymiatał. Obsługa super.Jedynie co mi sie nie spodobalo to własnie tłuczone kieliszki z szampana, przez podpitych nieodpowiedzialnych ludzi. Było super:)
Backi było super :)
a jak po koncercie na Rynku?
oglądałam fotki na Ostrowieckiej wirtualnej ze wszystkich wazniejszych imprez w Ostrowcu. Masakra dosłownie. albo pasi brzuchy za stołami w koszulach rozmemłanych i w jeansach, albo panny jak myszki micky czarne rajstopy i białe/jasne buty.
NO W KOSZULACH KTÓRYCH CHODZĄ DO PRACY I DZINSACH NA SYLWESTRA
a był ktoś w Ujeździe?Jak wrażenia?