Idź do lekarza pierwszego kontaktu a on da Ci skierowanie do chirurga i w Krasnalu wyrwie Ci za darmo. Po co płacić prywatnie? Z tego co wiem to wrastające paznokcie wyrywają, żeby potem rósł paznokieć prawidłowo. Choć lubi się to niestety powtarzać.
ni wyrywają, tylko podcinają w odpowiedni sposób. Nie zgadzaj się na wyrwanie, to nic nie pomoże
wymoczyć , zmiękczyć i usunąć samemu!.
W Klinice Urody na ulicy Siennieńskiej u pani Agnieszki Iwan. Byłam z synem w tej samej sprawie i polecam.
Także polecam Klinikę Urody. Ta Pani jest podologiem i profesjonalnie oraz kompleksowo zajmuje się stopami. Byłam u niej w tym tygodniu i jestem mega zadowolona. Min. wycinała mi tę część paznokcia, która mi wrastała. No i okazało się, że lekarz nie miał racji, a p. podolog poradziła sobie ze wszystkimi problemami moich stóp.
i tak można się leczyć tak ci pomogą tutaj
Byłam na Siennieńskiej kiedyś - było OK. Ale natępnym razem sama sobie poradziłam.
Dobrze wymoczyć w ciepłej -gorącej wodzie z szarym mydłem, samemu przyciąć paznokieć.
Jeżeli nie zrobił się stan zapalny przy tym paznokciu można próbować samemu lub u kosmetyczki. W przeciwnym razie tylko chirurg i to taki, który zna się na rzeczy.