Jaki wozek dzieciecy polecacie? Jakiej firmy i z jakimi kolami pompowanymi czy piankowymi?
Polecam Baby merc koła pompowane (nie czuć jest nierówności terenu, łączy sie to z większym komfortem jazdy dla dziecka jak i osoby prowadzącej wózek)
jak spacerówkę to coneco cena/jakość super
A o jaki wózek pytasz? Głęboki czy spacerówkę?
gleboki a tak w ogole to myslalam o 3 w 1 z fotelikiem i spacerowka
Koła pompowane najlepiej jechać do dużej hurtowni i sprawdzić kilka wózków jak Ci się prowadzą, zobaczyć jak się składają, przymierzyć do bagażnika. Dla mnie istotne są małe wymiary po złożeniu i siedzisko spacerówki montowane w obu kierunkach. I nie kupuj 3 w 1, bo najczęściej do niego dołączony jest słaby fotelik. Fotelik kup osobno jakiś z porządnymi testami.
3 w 1 u mnie się nie sprawdził ( ciężko się prowadził jak złożyłam spacerówkę). najlepsza spacerówka to coneco. A wózek głęboki ja kupiłam używany bo tak naprawdę krótko się z niego korzysta.
ja polecam chicco 3 w 1 , wszystkie wersje (gondola , nosidełko, spacerówka) na prawdę się sprawdziły.
Mam wózek firmy Jedo Bartatina Plus Classic ( gondola + spacerówka). Dwa lata temu kupiłam go w hurtowni w Kielcach -1050zł.
Jest na dużych pompowanych kołach i na paskach.
Jestem z niego bardzo zadowolona, można nim jeździć po każdym terenie-trawie, piasku, śniegu czy asfalcie.
jakie to szczęście że jak ja dzieci wychowywałam to nie było netu i porad w sprawie wózka ani rankingu - bo do dziś miałabym wyrzuty sumienia ze popełniłam błąd w wyborze a tak to sobie spokojnie zdrowe 28-śmio letnie żyja ,,,,uffff
PS. Drogie mamusie internetowe - zajmijcie się wychowaniem a nie hodowaniem ....
A to zależy,też kiedy masz rodzić.Bo jeśli zima to nie potrzebny Ci jest wózek 3w1.
A Ja mam wózek 3 w jednym i jest ok...moge sprzedac nosidelko Chicco nowe i tanio...