Mam nadzieję, że ci wszyscy, którzy plują na pana Owsiaka, będą tak odważni i w momencie, gdy oni lub ich dziecko, matka, babcia będą podłączeni do aparatury, na której jest serduszko WOŚP poproszą stanowczo, aby tę aparaturę odłączyć - pozdrawiam orkiestrowiczów - grajmy i nie zwracajmy uwagi na krytykujących tę wspaniałą ideę. Uff długie to zdanie, ale chyba w miarę zrozumiałe.
Marianko, jesteś w stanie logicznie rozumować i pojąć tekst pisany odstawiając na bok emocje?
Widzisz różnicę między słownym deklarowaniem "Dzidzia nie bierze pieniędzy z fundacji" a widokiem podpisanego przez samą zainteresowaną pisma, które pokazuje, że bierze i ile bierze?
Jeżeli ani jedna złotówka przekazywana z moich podatków nie będzie wspierała metody "na WOŚP" wówczas zażądam aby do leczenia mojej osoby nie wykorzystywać sprzętu zakupionego przez grupę Owsik & kasa dla bobasa w czerwonych okularach.
Zamiast WOŚP wspieram organizacje zajmujące się pomocą zwierzętom.
Popieraj kogo chcesz i co chcesz, twoja sprawa. Ujadacie co rok i co rok Orkiestra bije kolejne rekordy. Jak widać ludzi myślących jest większość, a pozostali..... ich sprawa i ich sumienia, a dobro i zło zawsze powraca, to sami robią sobie krzywdę. "Psy szczekają, karawana idzie dalej"i w tym roku odnotujemy kolejny rekord, bo ludzi dobrej woli nigdy nie zabraknie, a wy sobie poujadajcie na zdrowie. Każdemu to wisi, co wy piszecie(a szczególnie jeden nawiedzony). Żebyś kiedyś nie musiał żałować swoich słów. Nie życzę ci tego.
Egzamin z matematyki: Sprzęt medyczny ratujący ludzkie życie kosztuje 1 mln zł. Rocznie może on uratować 20 noworodków. Dzieci zebrały do puszek 50 mln i przekazały je miłemu panu w czerwonych okularach. Ten kupił sprzęt za 48 mln zł, a resztę schował do kieszeni. Ile noworodków nie zostanie uratowanych?
Nie rozumiem, może jaśniej Gościu z 22:59
Dlatego nauka czytania ze zrozumieniem jest wskazana. Jeżeli jaśniej to skieruj się z zapytaniem do Urzędu Miasta i Starostwa ile w tym roku z publicznych pieniędzy zamierzają przekazać na organizację prywatnej imprezy Owsiaka.
Skąd w Was .Pisiaki.tyle Nienawiści .Jadu..możecie wysyłać koperty do Belzebuba rydzyka
Też pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Nie będę się wdawał w polemikę z tymi nawiedzonymi "katolikami" i nie będę im przypominał ile dostaje od PiS-owskiego Rządu wasz Guru z Torunia, ale to są pieniądze "prywatne" i im wolno.
Nawiedzonych nie przekonam, a wszystkich rozsądnych zapraszam do udziału w WOŚP. Pomagajmy, bądźmy razem mimo takich pisanych i czytanych "ze zrozumieniem" "wypocin"
Komu? Owsiakowi? ..."przez ostatnich 6 lat blisko 50 milionów złotych trafiło do podziału dla rodziny Owsiaków..." http://polskaracja.com/mroczne-sekrety-owsiaka/
10:48. Znowu jakiś cytat mędrca ze Słupcy? Napis na nagrobku w Słupcy: "Tu leży matka Boska i syn Boski. Nie dziwcie się głupcy, że leżą w Słupcy".:):):) Nie ty mi będziesz mówił komu mam dawać swoje pieniądze. Tak mi się podoba i dam, a ty znasz konto w Toruniu, to biegusiem na pocztę.
Masz u mnie 1000 zł, jak znajdziesz choć jedno stwierdzenie, z którego wynikałoby, że nakazuję komu masz dawać swoje pieniądze. Rób z nimi co chcesz. Jednak jeśli już przekazuje się na miłego pana w czerwonych okularach pieniądze publiczne to już mam prawo na ich temat się wypowiedzieć.
11.01. To już się na Jego temat wypowiedziałeś, a teraz bierz się za rozliczanie pana w okularach z Torunia. Tam też idą ogromne, publiczne pieniądze. Czekamy na bezdechu.
Myślę, że wystarczająco świetnie ty to robisz :)