Dlaczego ciągle zbierają na sprzęt dla noworodków? Nie ma innych grup pacjentów?
Liczbami i faktami, to dysponuje Pan Jerzy Owsiak oraz jednostki kontrolujące WOŚP wielokrotnie, a nie Ty, ani nikt z nas. Nazywanie argumentem przytaczanie wypocin jakiegoś mieszkańca, jakiejś Słupcy jest żałosną farsą dla ograniczonych umysłowo. Nie podoba Ci się Orkiestra, to nie bierz w niej udziału, ale nie rozpowszechniaj fałszywych oskarżeń, bo na takie działania jest odpowiedni art. w Kodeksie Karnym i nie pisz, że się nie boisz, bo jest wolność słowa. Jak widać na Twoim przykładzie, nie każdy umie z tej wolności korzystać, a potem lamenty. Internet nie jest, nie był i nigdy nie będzie anonimowy, ale pewnie to wiesz.
Fundacja ma obowiązek wyrokiem sądu okazać księgi rachunkowe. Okazała?
13:03. W tym "wyroku sądowym" było napisane, że Fundacja miała TOBIE okazać księgi rachunkowe? Widocznie jakieś niedopatrzenie. Podaj dokładne swoje dane, a ten nietakt będzie pewnie niezwłocznie naprawiony.
Fundacja miała okazać księgi stosownym organom. Tak się nie stało.
Wycieczki personalne sobie daruj, bo sprawa jest troszkę większa, niż ci się wydaje.
Tak się zastanawiam,że w tym kraju,żebractwo jest na porządku dziennym i jest traktowane jako sposób na życie,na ustawienie siebie.Wymieniam:
-tadeusz rydzyk
-szlachetna paczka
-wośp
-zbiórki żywności w sklepach
-czyściciele szyb na parkingach
-proszący o pare groszy przy sklepach
-chodzący po domach i mieszkaniach
-różnej maści zbieracze na chore dziecko
-sms-y w radio i telewizji by pomagać
-odpisy 1 procent podatku na coś tam
-caritas
-koncerty charytatywne
Może coś nie wymieniłem,ale się pytam:po jaką cholerę istnieje ten nieudolny rząd?Dlaczego nie bierzemy przykładu z krajów bogatych?Ktoś odpowie ,że kraj jest biedny,bo komuna zniszczyła.Ale komuna skończyła się 28 lat temu i żaden pajac mi tego nie przetłumaczy.
A to wina tego rządu?oj ciekawe,bardzo ciekawe,a zarazem jakie płytkie?
Korekta.To po jaka cholerę istniały nieudolne rządy i obecny też.
Lata nieudolnych rządów z poprzednich lat nie da sie zlikwidowć pstryknięciem palca.
Zostanie wybrany kolejny rząd i znowu powiecie,że poprzedni był nieudolny.Błędne koło.
No właśnie wybralem PiS i okazało się że kolejni nieudacznicy
Kombinowałes pokrętnie od samego początku jak tu uderzyć w pis.Od razu cię wyczułem i czekałem kiedy to zrobisz wprost.Cienki bolek jesteś
Nie wolno.Pis jest świętością.Nie obrażać,bo pincet zabierze.
18:33 mylisz się to jest mój pierwszy post
Szczegolnie koalicji pis samoobrona lpr
Na całym świecie tak jest gościu 15:47. Niezależnie od rządu zawsze znajdą się ludzie, którym trzeba pomóc więc dobrze że takie akcje istnieją i to wszystkie, bez wyjątku.