15:52. To dlatego Owsiak taki smutny wychodził ze studia, bo pomyślał, że nie dasz ani grosza. Spokojnie są tacy, którzy umieją myśleć i dadzą, jak ciebie nie stać.
Daj na Owsiaka, daj na księdza, daj każdemu kto poprosi. Tylko sam muszę na wszystko ciężko pracować i mi jakoś nikt nie daje.
Brawo! Bardzo dobre, liberalne podejście, popieram. Każdy ma to co sam zarobił
Najważniejsze, że ciemniakowi12 pękają hemoroidy jak co roku przed WOŚP.
Wszędzie już widzisz tego ciemniaka?
W szpitalu zamiast sprzętu z Orkiestry dla pisiorów powinien być ksiądz i modlić się o cudowne ocalenie.
Bądź uzdrowiciele duchowi. Jak zdrowy duch, to i zdrowe ciało.Po co komu lekarze i jakiś tam sprzęt medyczny?
No bo chodzi o to zeby dac na caritas a nie na orkiestre bo kler bidny jest
Dlaczego uważasz chory człowieku że wszyscy przeciwnicy WOŚP to PiSiory?I dlaczego uważasz że to tylko osoby wierzące?Możesz to uzasadnić?Bo mam duże obawy że z twoim rozumkiem jest coś nie halo gościu z 16:37.
Jak jesteś "psychoanalitykiem"( jak się podpisujesz), to wykorzystaj swoją wiedzę naukową i udowodnij tę tezę. Dla każdego psychoanalityka to proste, jak świński ogon.
Świnia ma prosty ogon?To ciekawe,ciekawe.
Podobno dowcip, nie katar i nie każdy musi złapać, a ty złapałeś, to idź tym tokiem myślenia i zrób tę analizę psychologiczną.
To ty wszędzie widzisz pisiorów i katolów, więc ty masz problem nie ja chory człowieku.Wbij sobie do tej pustej głowy ze swiat nie jest czarno biały lecz kolorowy.
17:57. Ale numer. Mój wpis przypadkowo został umieszczony pod innym i przy okazji mam zrobioną psychoanalizę oraz wystawioną diagnozę o chorobie, tylko "psychoanalityk" nie określił dokładnie jakiej. Bardzo proszę o sprecyzowanie diagnozy, bo nie wiem, jaką zacząć terapię.
Z rozumkiem to coś nie tak u ministra zdrowia, takich genialnych rozwiązań to nie było nigdy. Ale widzę że ziarno padło na odpowiedni gunt. Gratuluję powrotu do średniowiecza.
Uważam że powinieneś błysnąć intelektem jeszcze bardziej i napisać że gratulujesz powrotu do epoki kamienia łupanego,a co,byłbyś bardziej wiarygodny.
Ty natomiast ze swoim wrednym rozumkiem nawet tam jeszcze nie dotarłeś neandertalczyku.